Instagram uveo novu opciju koja će oduševiti korisnike

Foto: Screenshot / Instagram
Foto: Screenshot / Instagram

Popularna društvena mreža Instagram uvela je još jednu novinu s kojom će pokušati produžiti vrijeme korisnika provedeno na njemu.

Nakon što su prije nekoliko dana osmislili novu aplikaciju IGTV (Instagram TV), sada su na običan Instagram dodali grupne video pozive. Osim njih napravili su promjene kod pretraživanja, te su uveli nove opcije kod priča koje se prenose uživo.

Ispunili želje korisnicima: Instagram uvodi veliku novinu

Video razgovori postat će dio Instagram Direct-a (poruka), a u isto vrijeme moći ćete razgovarati s maksimalno četiri prijatelja. Pozivi će se obavljati unutar inboxa, a dobra stvar je da ćete moći objavljivati slike, gledati priče i fotografije dok razgovarate.

Instagram se tako priključio Snapchatu koji je već u travnju pokrenuo mogućnost video razgovora, a Facebook tu mogućnost ima još od 2016. godine.

Ljudi su dugo molili Instagram da uvedu poboljšanja kod pretraživanja, što im je društvena mreža sada i ostvarila.

Od sada će kod pretraživanja videi biti podijeljeni u kategorije po kanalima, kako bi korisnici lakše mogli naći slične videe prema svom interesu. Sadašnji model pretraživanja je sličan, ali kanali su bili raštrkani po stranici pretraživanja, prenosi Mashable.