Instagram uvodi još novosti: Više ne možete ignorirati priče svojih prijatelja

Foto: Erik Lucatero/Unsplash
Foto: Erik Lucatero/Unsplash

U posljednje vrijeme Instagram uvodi sve više novina te nadograđuje svoju aplikaciju. Posljednja novost, nakon Instagram TV kanala, vezana je za Instagram priče.

Popularna društvena mreža novim se updateom pobrinula da ne propustite nijednu priču koju objave vaši prijatelji. Od sada, sve priče ostaju na gornjem dijelu vašeg ekrana, čak i nakon što nastavite skrolati po news feedu.

Instagram uveo novu opciju koja će oduševiti korisnike

Instagram priče se žele učiniti što klikanijima, a također vam se predlažu one za koje Instagram misli da vas zanimaju. Dok bi se prije priče maknule s ekrana kada biste pregledavali stranicu, sada će ikonice vaših prijatelja uvijek biti prisutne, što može biti i malo frustrirajuće.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Uz to, otkako je prisutan IGTV, gornji dio aplikacije čini se malo natrpanim.

Ispunili želje korisnicima: Instagram uvodi veliku novinu

Reakcije na ovu novinu korisnici nisu primili s oduševljenjem. “Nisam oduševljen. Pustite ljude da koriste aplikaciju kako žele”, komentirao je novinar Chris Welch. “Vraćanje na vrh stranice nije toliko teško”, smatra jedan korisnik, prenosi The Sun.

Instagram je prošli mjesec objavio da preko 400 milijuna ljudi diljem svijeta dnevno objavljuje priče. “Uvijek se trudimo i isprobavamo nove načine kako bi korištenje Instagrama bio što bolje za naše korisnike”, rekao je glasnogovornik ove društvene mreže.

Kako se vama sviđa ova novost? Recite nam u anketi!