Ispovijesti s Tindera: Hrvatice su s nama podijelile svoja iskustva

Foto: Pexels

Bilo da ste slobodna žena ili ste u sretnoj vezi, sigurno ste čuli za dating aplikacije, od kojih je najpoznatiji Tinder.

Svrha ovakvih aplikacija je upoznavanje novih ljudi i možda “srodne duše”, no sudeći po mnogobrojnim iskustvima, većinom se sve svodi na seks. S tim na umu, većina žena (i muškaraca) i dalje se pridružuje ovoj mreži, što iz znatiželje, što iz potrage za zabavom.

U svakom slučaju, iskustva s Tindera su nam uvijek zanimljiva. Zamolili smo zato Hrvatice da nam ispričaju zašto su se odlučile ući u ovo “ljubavno jezero” te na kakve su sve bizarnosti  naišle.

Foto: Pexels

Klara (25)

“Instalirala sam Tinder da vidim što se nudi na tržištu (smijeh). Tada mi je bilo dosadno pa sam se odlučila vidjeti kakva je to aplikacija o kojoj svi pričaju, a i ne odbijam besplatne kave. Šalu na stranu, izašla sam na nekoliko spojeva i jedan mi je ostao u groznom sjećanju. Dečko je bio potpuno nezainteresiran, većinom sam ja pričala, a kad smo odlazili, silovito me želio poljubiti. Na pameti mu je bio samo seks.

S drugim sam ostvarila vezu i bili smo zajedno nešto više od godinu dana, no poslije sam shvatila da je, i dok je bio sa mnom, i dalje ‘svajpao’ po Tinderu.”

Foto: Pexels

Lidija (29)

“U to sam vrijeme  bila u vezi, a instalirala sam Tinder iz znatiželje. Zanimalo me kakva je to aplikacija i što se na njoj može pronaći – zapravo je to bila zabava. Nisam otišla ni na jedan dejt, no javljali su mi se svakakvi muškarci s kreativnim uletima – od romatičnih poziva na kavu pa do poziva na seks. Ubrzo sam ga ipak izbrisala s mobitela.”

Marina (26)

“Meni i prijateljici je bilo dosadno pa sam ga instalirala iz fore. Imala sam ga nešto manje od tjedan dana i otišla sam na jedan spoj nakon tri mjeseca dopisivanja. U moru dosadnih frajera, s njim sam jedino mogla razgovarati na normalan način.

Prijateljica je na moru upoznala jednog frajera koji joj je bio jako poznat, pa su na kraju shvatili da se znaju – s Tindera. Smiješna situacija, no ništa se dalje nije odigralo između njih.”

Foto: Pexels

Maša (30)

“Instalirala sam Tinder na prijateljičin nagovor, mislila sam da bi moglo biti zabavno. Iskustva su mi katastrofa. Frajeri su uglavnom debili, a s našim domaćim dečkima nikad se ne želiš naći jer uglavnom ispadnu debili. Eventualno u obzir dolaze stranci koji su odlučili posjetiti Zagreb. Najgori ulet mi je kad mi netko napiše: ‘Bok’. To je to? To je sve? Bi li tako došao ženi za šank i rekao joj ‘bok’ i ostao stajati samo?

Najgora iskustva su mi sa Slovencima, a jedan od najsmješnijih uleta, iako je to već postalo floskula, bio je: ‘Mačko, imaš li šta beogradsko u sebi? A jel’ oćeš da imaš?’ Izbrisat ću ga. Već sam ga ranije brisala pa bih ga iz dosade opet instalirala. Onda poludim kad vidim kakvih sve debila ima pa ga opet izbrišem. I tako…”

Foto: Bruce Mars/Unsplash
Foto: Bruce Mars/Unsplash

Josipa (35)

“Tinder sam instalirala na nagovor prijateljica. Nisam ozbiljno ušla u to i nisam mislila da ću nekoga naći. Jedan tip mi je na prvu bio ok, na slici se činio zgodan pa smo se počeli dopisivati. Bilo je sve dobro dok me nije pitao koje su mi mjere i koliko imam kilograma, tada smo prekinuli komunikaciju.

Preko ljeta sam otišla na more na jedan manji otok i namjerno sam smanjila doseg na aplikaciji. Izbacivao mi je tipove koje znam, jer se svi znamo na otoku, a najgore je to što svi oni imaju supruge. Istovremeno sam ih viđala na Tinderu i na rivi kako šetaju sa ženom pod rukom.”