Iz Dinama tvrde: Smjena Svetine nije potresla klub

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon što je svega nekoliko dana prije utakmice u kojoj Dinamo može osigurati europsko proljeće na redovitoj sjednici Izvršnog odbora smijenjen potpredsjednik Dinama te član Uprave Tomislav Svetina, iz Maksimirske 128 poručuju situacija u klubu nije potresna.

“Dinamo je pokazao kako je prejak sustav da bi u bilo kojem trenutku ovisio o pojedincu. Dinamo dalje funkcionira normalno i mi normalno izvršavamo svoje zadatke. Mislim da to nije nikakav potres ili katastrofalna situacija za klub”, rekao je Krešimir Antolić iz uprave Dinama.

Nije želio o razlozima, ali je napomenuo da smjena Svetine nema nikakve veze s udrugom “Dinamo to smo mi” koja kako kaže Antolić laže da ima dokaze kako Zdravko Mamić više nije član Dinama.

“Neka pokažu dokumente iz kojih je vidljivo da je 31. 10. netko bio u klubu i tražio te izvršio uvid u registar članova”, poručio je Antolić.

Udruga je organizirala i javnu tribinu “Dinamo – jučer, danas, sutra”, a iz kluba su odbili na njoj sudjelovati. Na pitanje tko vodi klub, Antolić odgovara:

“Klub operativno vodi Uprava kluba, predsjednik Uprave je Igor Kodžoman, ja sam također član Uprave. Dinamo je veliki izazov i svaki se dan nešto događa. Međutim, Dinamo sasvim normalno živi i funkcionira”, poručio je Antolić.