Je li ovakvim ponašanjem Meghan Markle prešla granicu?

Foto: Dominic Lipinski - Pool/Getty Images

Meghan Markle i princ Harry su kraljevski par koji se ističe neformalnijim i opuštenijim ponašanjem. Za razliku od ostalih članova koji prate sva kraljevska pravila, par si dopušta neka odstupanja od strogih normi.

Jedna sitnica koju Meghan često radi upala je svima u oko, a stručnjakinja za kraljevsko ponašanje osudila je njezino ponašanje. Naime, na mnogim fotografijama Meghan drži ruke u džepovima, što se ipak smatra “preopuštenim” ponašanjem.

Meghan Markle i Princ Harry ( Dominic Lipinski – Pool/Getty Images)

Neki ovo smatraju nepristojnim i neprimjerenim ponašanjem, no postoji i objašnjenje koje se možda krije iza ove geste.

Stručnjakinja Judi James smatra da ova gesta znači da se Meghan podsvjesno želi sakriti. Ipak, u nju su uperene oči svih prisutnih, fotografiraju je iz svih kuteva pa je normalno da takvim ponašanjem skriva nervozu.

Ruke u džepovima pomažu i kod problema s kojim se svi susrećemo, a to su situacije kad ne znamo što s rukama jer svi gledaju u nas. Tada je jednostavnije staviti ih u džepove, što je normalna reakcija.

Muški članovi kraljevske obitelji poput Harryja ili princa Charlesa također često drže ruke u džepovima, no Meghan je jedina ženska članica obitelji koja to često radi, pa je za neke to ipak granica koju ne bi trebala prelaziti.