Jedna se 21-godišnjakinja probudila usred noći da ode na toalet, no umjesto toga je rodila blizanke

Foto: Beth Bamford/Facebook
Foto: Beth Bamford/Facebook

Kada se Britanka Beth Bamford probudila jedne noći, mislila je da samo mora mokriti. No ostala je u potpunom šoku kad se odlazak na toalet pretvorio u – rođenje blizanki.

21-godišnja Beth rodila je djevojčicu Willow dok je njezin dečko Andy Morris za to vrijeme spavao snom pravednika. Nazvala je hitnu pomoć koja ju je preko telefona vodila kroz porod. Uskoro je na svijet stigla i Willowina sestra blizanka Freya.

Beth je za The Sun priznala da nije imala pojma da je trudna. Kada je rodila Freyu, prestravila se jer beba nije disala. Srećom, iz hitne pomoći uputili su je što treba učiniti i Freya je uskoro disala punim plućima.

Zanimljivo je da je prije toga nekoliko puta posjetila svog liječnika, misleći da je bolesna. No ni ona ni on nisu primijetili da svi simptomi upućuju na trudnoću.

Beth tvrdi da nije primijetila nijedan simptom trudnoće, a mjesečnica joj je redovito dolazila. Hranila se kao i inače, a tijekom trudnoće za koju nije ni znala, dobila je nekoliko kilograma, no smatrala je da se jednostavno samo udebljala.

“Bio je to golem šok, ali i lijepo iznenađenje. Nisam imala pojma da sam trudna. Bila sam u krevetu sa svojim partnerom i odjednom me nešto počelo boljeti. Nisam mu ništa rekla, već sam se spustila na donji kat kuće kako bih popila čašu vode. Tada mi se pogoršalo i mislila sam da moram na toalet. Još sam sjedila na WC školjci kada sam rodila svoje prvo dijete. Ništa nisam osjetila, samo se sve dogodilo nabrzinu. U jednom sam trenutku osjetila jaku bol, a u drugom sam već imala dvije bebe u rukama”, ispričala je Beth za The Sun.

“Nazvala sam hitnu pomoć i oni su mi rekli kako da uklonim posteljicu. Kada sam sljedeći put tiskala, umjesto posteljice izašla je nova beba. Bio mi je to novi šok. Druga beba nije disala pa sam se uspaničarila jer nisam bila sigurna što da radim”, ispričala je i priznala da je dozivala u pomoć, no to nije uspjelo probuditi njezina dečka Andyja.

Beth nije mogla napustiti kupaonicu jer su dvije bebe ležale s njom na kupaonskom podu. Kada se Andy konačno probudio, imao je što vidjeti. Njihova mala obitelj povećala se za dva člana.

“Otišao je u maminu sobu i rekao joj: ‘Beth je rodila dvije bebe u kupaonici.’ Mislila je da je sišao s uma jer je znala da već imamo dvoje djece. Čak su i moji roditelji mislili da sam skrivala trudnoću od njih, a ja nisam imala pojma da sam trudna”, rekla je Beth.

Liječnici smatraju da je bila trudna 37 tjedana kada je rodila blizance. Majka i bebe provele su tjedan dana u bolnici, gdje su bebe bile na promatranju, a na kraju se cijela priča sretno završila.