Jedno pletivo – mnogo različitih kombinacija! Evo kako ga nositi

Foto: Instagram/@ginemargrethe
Foto: Instagram/@ginemargrethe

Vrijeme je za mekana pletiva i pulovere. Vratili smo ih u garderobu, možda je i obnovili nekim novim komadom pletiva, i moramo priznati da se veselimo jesenskoj i zimskoj modi.

Jedan pravi pulover ili džemper možemo nositi na mnogo načina. U različitim kombinacijama svaki put može izgledati drugačije i zanimljivo, pitanje je samo kako ga stilizirati i na koji ga način začiniti.

Foto: Instagram/@ginemargrethe

Na Instagramu smo pronašli modnu inspiraciju i složili džemper u šest drugačijih modnih kombinacija.

Tekstura na teksturu

Materijali poput samta i pletiva odlično se slažu i pružaju toplu odjevnu kombinaciju. Ako odabrete jesenske boje poput bordo, smeđe i petrolej zelene, složili ste trendi outfit.

Foto: Instagram/@lisa.olssons

Sve u istom tonu

Modne kombinacije u istoj nijansi popularan su modni izbor, a ako se odlučite za bež boje, vaša će kombinacija dobiti na eleganciji i čistoći.

Foto: Instagram/@natali_nata_

Trendi uz traper

Traperice i pletivo klasična su modna kombinacija s kojom ne možete pogriješiti. Upotpunite je zanimljivim modnim dodacima – kapom, šeširom ili trendi gležnjačama na petu. Ispod džempera možete obući običnu košulju, a uz skinny traperice nosite nešto duže u stilu tunike.

Foto: Instagram/@babiolesdezoe

Uz kožne hlače ili suknju

Koža, odnosno skaj, vratili su se na modnu scenu pa možete pronaći hlače, suknje ili kombinezone od tog materijala. Uz jarke boje izgledaju odlično.

Foto: Instagram/@modatutkusu

Poslovni look uz pencil suknju

Pencil suknja ključni je komad poslovne garderobe. U hladnijim danima nosite je uz pletivo ili dolčevitu. Ove godine najpopularnija je ona koju krasi karirani uzorak.

Foto: Instagram/@modatutkusu

Uz omiljenu haljinu

Haljine se ne morate odreći tijekom zime – preko nje prebacite džemper i imate zanimljiv street style outfit za svaki dan.

Foto: Instagram/@reyestorresorma