Jelena Veljača ‘oslobodila bradavice’ i žestoko spustila kritičarima

Foto: Instagram.com/jelka12
Foto: Instagram.com/jelka12

Jelena Veljača na Instagramu je objavila fotografiju s mora na kojoj grli svoju dvoipolgodišnju djevojčicu Lenu, ali tu je i jedan detalj koji je dignuo prašinu.

Naime, Jeleni viri bradavica, što nije slučajnost, jer je glumica na to mjesto stavila virtualnu naljepnicu malog plavog srca, a svoj je potez objasnila riječima:

“Htjela sam postati #freethenipplefotku, ali nemam snage za vjetrenjače danas kad odlazimo s otoka u novi život. Ovo je trenutak nakon što #mama spakira cijelu kuću tako da se #todlerica nije skinula s nje ni jednu sekundu. Skinu vas do kosti, ta djeca. I što je najbolje, boli vas pipi za to. Pazite dobro. ?❤️

 

Jelena je, sudeći prema postu, željela objaviti još konkretniju fotografiju, no nije joj se dalo boriti s onima koji će kritizirati takav potez. Ipak, ni naljepnica nije pomogla.

“Naše MAJKE nisu pokazivale grudi odnosno fotografije za javnost.. ali to je danas tako… lijepo Vas pozdravljam…”

S komentatorima koji nisu birali riječi, Jelena se žestoko obračunala.

 

Glumica je onima koji su pristojno upitali što je željela postići ponudila dodatno objašnjenje:

“Sve je ok, meni ne smetaju drugačiji stavovi. Ne mislim da se dojenje može izjednačiti s pokazivanjem grudi iz nekog egzibicionističkog razloga. Mislim da je način dojenja osobni odabir svake majke.”

U siječnju ove godine, Jelena je zaradila prijavu na Instagramu, jer je objavila fotografiju zajedničkog kupanja u kadi s kćerkicom. Iako se nisu vidjeli intimni dijelovi tijela, Instagram je maknuo fotografiju što je naljutilo glumicu koja se pitala je li problem ‘mater koja se kupa sa svojim ženskim djetetom’.

Ostaje vidjeti hoće li najnovija objava izazvati sličnu buru, ili je Instagram postao ipak malo liberalniji prema ‘slobodnim bradavicama’.

Jelena je sa suprugom, glumcem i redateljem Draženom Čučekom i malenom Lenom ljetovala na Zlarinu, a ranije je najavila kako se zbog poslovnih obveza cijela obitelj na dulje vrijeme seli u Beograd.