Jesen u interijeru: Kako će mali kutak zavladati cijelim prostorom?

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Detalji su važni, a sitnice u interijeru to itekako pokazuju. Mali kutak ispunjen privlačnim bojama i zanimljivim detaljima jednako će pridonijeti prostoru kao i zanimljiva sofa ili veliki ormar.

Štoviše, na sitnicama se najčešće zadržava pažnja, pa nije naodmet posvetiti se i uređenju jednog dijela prostorije i u njega unijeti predmete koji će privući poglede.

Toplinu u interijeru postići ćemo kombinacijom zemljanih boja i nježnom ružičastom. Uz jednostavne linije i minimalistički namještaj one će se i dodatno istaknuti.

Jednostavan, a dojmljiv rezultat kombiniranja različitih detalja možemo začiniti i suhim lišćem koje će unijeti dašak jesenske atmosfere.

Inspiracija dalekim putovanjima može poslužiti i u uređenju interijera, pa se neki detalji iz egzotičnih zemalja lako mogu smjestiti i u našim sobama. Rustikalno i minimalistički, uz tek pokoju vazu ili pletenu košaru, ovakvo uređenje iz jednoga će kuta prostor učiniti zanimljivim.

Skup različitih detalja u sličnim nijansama djeluje i smirujuće.

Polica ispunjena drvenim i pletenim detaljima te jesenskim plodovima idealna je za rustikalne interijere.

Uzorci koji si naizgled ne odgovaraju, ali pripadaju istome stilu i unose toplinu u dom idealni su za otvorene kuhinjske police.

Osim toga, tek jedna suha grana i pokoja slika crne pozadine mogu stvoriti dramatični ugođaj koji će zavladati ostatkom prostora.