Još se ne odričemo ljetne garderobe: Evo kako je nosimo u jesenskim outfitima

Foto: Brian Dowling/Getty Images for Marc Cain
Foto: Brian Dowling/Getty Images for Marc Cain

Ljetna garderoba je izdatak koji je najmanje isplativ. Ljeto traje kratko pa često ne stignemo iznositi super komade koje smo kupili.

No ni ujesen se ne morate odreći ljetne garderobe. Ako je kombinirate s pravim komadima, još je možete nositi, iako su temperature niže.

Učinite svoju ljetnu garderobu jesenskom, imamo nekoliko stilskih savjeta koji će vam pomoći.

Culotte hlače rezane iznad gležnja još mogu odlično funkcionirati u poslovnim i svakodnevnim outfitima. Umjesto uz sandale, nosite ih uz visoke gležnjače ili čizme, a umjesto lepršavog topa, nosite pletivo.

Midi suknje ili mini traper suknje također nosite u kombinaciji s pletivom ili casual hoodicom.

Maksi i midi haljine nemojte spremiti u ormar, kombinirajte ih s visokim nabranim čizmama ili spojite s hlačama – dobit ćete trendi kombinaciju.

Slojevito odijevanje ključno je za jesen pa ispod omiljene haljine obucite košulju ili majicu. Sve upotpunite laganom jaknom ili parkom.

Ne zaboravite na sako i u ormar uvrsitite barem jedan primjerak. Ove godine nose se oni kariranog uzorka, a uvijek je dobro imati i klasičan crni i bijeli model. Iako možda bijelu boju vežete samo uz ljeto, ne ustručavajte se  jesenske kombinacije začiniti bijelim sakoom.