Koji parfem izabrati za dan vjenčanja?

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Proljeće je idealno vrijeme za sklapanje braka pa mnogi parovi planiraju najvažniji dan svom životu baš za to doba. Ako ste i vi jedna od onih koje će uskoro zaokružiti romantičnu priču i odjenuti bijelu vjenčanicu, možda vam treba pomoć da  odaberete idealan miris za taj dan.

Preporučujemo vam lagan, prozračan i ženstven miris po kojem ćete pamtiti svoj veliki dan. Ako imate klasik bez kojeg ne možete zamisliti vjenčanje, ostanite mu vjerni.

Foto: Chloe, Nomade
Foto: Chloe, Nomade

Slobodan, elegantan i neopterećen – pridjevi su koji opisuju Nomade. Ima cvjetnu kompoziciju, koja uključuje note šljive Mirabelle, frezije i hrastove mahovine.

Foto: Gucci, Bloom
Foto: Gucci, Bloom

Kreativni direktor zamislio je miris kao bogat vrt pun različitog cvijeća opojnih mirisa. Gucci mirisom slavi autentičnost, vitalnost i raznolikost.

Foto: Chanel, Coco Mademoiselle
Foto: Chanel, Coco Mademoiselle

Seksi i orijentalan epiteti su za ženski miris iz modne kuće Chanel. Jacques Polge dizajnirao ga je 2002., a dominantna romantična nota idealna je za vjenčanje.

Foto: Tom Ford, Soleil Blanc
Foto: Tom Ford, Soleil Blanc

Parfem miriše na ljeto, a nanošenjem će vas vratiti u zabavne večeri i čarobne trenutke koje ste proveli s dragim, pa zašto ga onda ne biste nosili i na dan vjenčanja?

Foto: Illuminum, White Gardenia Petals
Foto: Illuminum, White Gardenia Petals

Dašak kraljevske romantike krije se u ovom parfemu, što dokazuje i vojvotkinja Kate Middleton koja ga je nosila na dan svog vjenčanja. Sigurno ćete se osjećati kao u bajci.