Kolinda Grabar-Kitarović zbog grljenja postala hit na društvenim mrežama: Pogledajte što svijet piše o njoj

Foto: Matthias Hangst/Getty Images
Foto: Matthias Hangst/Getty Images

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ponovno je bila u centru pažnje na svečanoj dodjeli medalja nogometašima u Rusiji.

Pokisla predsjednica stajala je u dresu pokraj francuskog predsjednika Macrona i ruskog predsjednika Putina te je izgrlila sve nogometaše.

Nogometaši zahvaljuju navijačima, Mateo Kovačić posebno emotivan

Njezino ponašanje komentirali su i pratitelji na društvenim mrežama pa je na Twitteru postala glavna tema. Dok je neke njezino grljenje i ljubljenje hrvatskih i francuskih nogometaša neugodno iznenadilo, drugi su imali samo riječi hvale.

Slavna ‘Hurem’ slavila s našim navijačima u Dubrovniku

“Prema mom mišljenju, pobjednica svjetskog prvenstva je ova žena”, glasio je jedan komentar na Twitteru.

Doček nogometaša u Zagrebu – špalir od aerodroma do Trga, tamo fešta

“Pronađi nekoga tko će te grliti onako kako Kolinda Grabar-Kitarović grli Luku Modrića”, glasio je drugi.

“Predsjednica Hrvatske rijetka je vrsta. Nije propustila nijednu utakmicu svoje reprezentacije, putovala je ekonomskom klasom, stajala je s navijačima na tribinama te je odbila biti plaćena za dane koje nije provela na poslu. Ona je pravi vođa”, komentirao je treći.

“Pobjednica je hrvatska predsjednica. Dres, kiša, plače, uništena frizura, a nju baš briga”, primijetio je jedan pratitelj.

“Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ponovno je osvojila srca svih. Stoji na kiši bez kišobrana i grli svakog igrača”, glasio je jedan komentar.

“Mislim da imam novi uzor. Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica Hrvatske, dala je svijetu lekciju kako biti otvoren prema svima i ostati skroman. Takvi bi predsjednici trebali biti. Tako se ponašaju prave vođe. Čestitam vam na ovome, Hrvatska”, poručio je jedan pratitelj na Twitteru.