Kraljica fitnessa Kayla Itsines postala najbogatija mlada žena u Australiji

Foto: Screenshot/ Instagram
Foto: Screenshot/ Instagram

U današnjem svijetu društvenih mreža, nema osobe koja ne zna tko je Kayla Itsines. Ova 27-godišnja kraljica fitnessa stvorila je 266 milijuna funti vrijedno carstvo zbog kojeg je upravo postala najbogatija mlada žena u Australiji.

Zahvaljujući vježbanju i tutorijalima koje prodaje putem e-knjige “Bikini Body Guide” i aplikacije Sweat, Kayla stoji na 5. mjestu liste Australskog financijskog izvještaja mladih bogataša. I dok je Kayla na 5. mjestu, njezin dečko Tobi je na 6. mjestu.

Ovaj par zajedno posjeduje ranije spomenutu aplikaciju Sweat za koju pratitelji plaćaju 8 funti mjesečno kako bi dobili plan vježbanja i unosa hrane.

Kako je stekla vojsku pratitelja, objasnila je i sama Kayla u jutarnjem showu “This Morning”.

“Prvo sam bila osobna trenerica, a zatim sam počela podučavati veće grupe žena”, rekla je Kayla i dodala: “Svi su se upoznali i postali smo zajednica. Dijelila sam putem Instagrama njihove slike prije i poslije pod hashtagom #BBG (Bikini Body Guide) i jednostavno je krenulo od tuda.”

Kayla Itsines povremeno objavljuje i vježbe koje se nalaze unutar njezine e-knjige i aplikacije, a kako izgledaju vježbe po kojima vježbaju njezini obožavatelji pogledajte u videu: