Lakovi za nokte koje ćemo obožavati ove zime

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Sezona tamnih tonova, očaravajućih zlatnih nijansi i bogate palete crvene napokon je stigla pa je pravo vrijeme da pronađemo idealne lakove za nokte koje ćemo kombinirati s toplim vestama u hladnim zimskim danima.

Zato vam donosimo pet prijedloga za manikure spremne za jesenske čarolije i blagdanske svečanosti zime.

1. Tamna boja trešnje

Klasična crvena boja pristaje svakoj boji kože, a njezine tamne nijanse idealne su za svečane prigode. Ženstveni i nenametljivi, tamnocrveni lakovi zaokružuju svaki outfit.

2. Tekuće zlato

Boje metala su za božićno i novogodišnje razdoblje među omiljenima, a osim toga dodaju glamur u odjevnu kombinaciju. Zapanjujuća zlatna nijansa idealna je za blagdane i pristaje svakom komadu zimske garderobe.

3. Tamnoljubičasta

Vamp izgled uz tamne nijanse ljubičaste boje osiguran je jer upravo one djeluju izazovno i neutralno gotovo kao crna boja pa na taj način šalju i snažnu poruku.

4. Tamna nijansa kraljevske plave

Zagasita boja plavih tonova, između mornarskoplave i njezine kraljevske nijanse, ovakvi primjerci tamnoplave boje idealni su za klasične kombinacije tijekom dana i elegantnu toaletu za večernje izlaske.

5. Blijedoružičasta

Gotovo ledena nijansa razigrane ružičaste djeluje neutralno i suptilno, no i dalje je idealna za romantične kombinacije.