Lana Jurčević otvorila dušu: Ponovno je sama?

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Pjevačica Lana Jurčević podijelila je sa svojim obožavateljima da je došlo do velikih promjena u njezinu privatnom životu.

Pjevačica koja se nedavno pohvalila fotografijom svog dečka Filipa Kratofila priznala je da je ponovno sama.

“Neke stvari čekaš cijeli život i nikad ti ne pokucaju na vrata. Neke ljude ne očekuješ u svom životu, ali predivno je kada se pojave. I ostanu. Neke snove sanjaš cijeli život i možda se dogode u trenutku kad si već pomalo na njih zaboravio… Nevjerojatno je koliko se život mijenja i što ama baš nikad ne znamo što će nam se dogoditi sutra, ali moram reći… lijepo je nekako sve, osjećam da sam se malo usidrila, uskladila razum, srce i nagone, izbrusila intuiciju do ogrooomnih razina, iako mi je oduvijek bila najbolja prijateljica. Sretna sam. Možda bolje reći mirna, ali i dalje nenormalno znatiželjna. Nadam se da ste i vi barem nešto od toga. Ako niste, bit ćete! U to ime, opet sam se sama ošišala. Slučajnost ili ne… tko zna”, otvorila je Lana dušu na Instagramu i s obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u izazovnoj kombinaciji i s novom frizurom.

Ovo nije prvi put da se Lana sama ošišala. To je učinila i početkom ove godine, kada je objavila video na kojemu se šiša, a u opisu je napisala: “Novi počeci”. Pa, čini se da je sad došlo vrijeme za neke nove početke, a Lani želimo puno sreće…