Lana Klingor Mihić: Jeste li kao roditelj razmišljali koje će vam dijete ‘donijeti posljednju čašu vode’?

Foto: Instagram/@lanatheklingo
Foto: Instagram/@lanatheklingo

Novom objavom na Instagramu svestrana Lana Klingor Mihić raznježila je, ali i potaknula na razmišljanje brojne pratitelje. Uz fotografiju kćeri Kiare napisala je, naime, poduži status posvećen svojim trima djevojčicama, otkrivajući svoja razmišljanja o njihovoj budućnosti.

Majka desetogodišnje Kiare, četverogodišnje Marle i trogodišnje Mike otkrila je kako je u odgoju djece očekuje puno posla, kao i da vjeruje kako djecu nije lako pripremiti za život i izvesti ih na pravi put.

“Jeste li kao roditelj (koji ima više djece) razmišljali koje će dijete biti uz vas u starosti, ‘donijeti vam posljednju čašu vode’? Ja nekako razmišljam da je Kiara predobro dijete i da će samo nadrapati u životu, da će naletjeti na neku budalu. Ona je 5 godina odrastala u potpunom miru u kojem se nitko ne svađa, nitko ne viče, ni za što se ne moraš boriti s nekim drugim jer je sve podređeno samo tebi pa su joj svađe, urlanje, bilo kakav stres bile nepoznanica koju baš ne prihvaća dobro.

S druge strane, mislim da će Mika biti ta koja će je (kad mene ne bude) vući iz loših veza, odnosa, osvještavati je, izderati se na njenog dečka, jer će ta najmanja pomesti sve pred sobom i postići sve što želi. A Marla, ta moja mala čunkica koja je nekad bila baraba, a sad je najmilija djevojčica na svijetu, ona će biti ta koja će uvijek biti tu. Kad razmišljam o tome, shvatim koliko je posla preda mnom, koliko je važna uloga roditelja i koliko ih je ustvari teško pripremiti za život i izvesti na pravi put”, napisala je Lana.

 

View this post on Instagram

 

Jeste li kao roditelj (koji ima više djece) razmišljali koje dijete će biti uz vas u starosti, “donijeti vam posljednju čašu vode “? Ja nekako razmišljam da je Kiara predobro dijete i da će samo nadrapat u životu, da će naletiti na neku budalu. Ona je 5 godina odrasla u potpunom miru u kojem se nitko ne svađa, nitko ne viče, za ništa se ne moraš boriti s nekim drugim jer je sve podređeno samo tebi pa su joj svađe, urlanje, bilo kakav stres predstavlja nepoznanicu koju baš ne prihvaća dobro. S druge strane, mislim da će Mika bit ta koja će ju (kad mene ne bude) vući iz loših veza, odnosa, osviještavati ju, izderat se na njenog dečka, jer će ta najmanja pomest sve pred sobom i postići sve što želi. A Marla, ta moja mala čunkica koja je nekad bila baraba a sad je najmilija djevojčica na svijetu, ona će biti ta koja će uvijek biti tu. Kad razmišljam o tome, shvatim koliko je posla preda mnom, koliko je važna uloga roditelja i koliko ih je ustvari teško pripremiti za život i izvesti ih na pravi put. ??‍♀️? #motherofthree #girls #aboutmarla

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

U manje od sat vremena objava je “zaradila” gotovo dvije i pol tisuće lajkova i brojne komentare pratitelja.