Liam Hemsworth jednim videom zaustavio glasine o prekidu s Miley Cyrus

Foto: Dia Dipasupil/Getty Images
Foto: Dia Dipasupil/Getty Images

Ovog tjedna puno se govorilo o tome da su Miley Cyrus i Liam Hemsworth prekinuli, zbog nesuglasiaca oko budućih planova glede stvaranja obitelji.

Izvor je za OK! Australia rekao kako je Liam spreman započeti graditi obitelj, dok Miley još uvijek nije spremna za taj korak.

“On želi djecu i ne želi to više odgađati, no Miley nema takve planove za njih dvoje…slomila mu je srce. Odgodila je vjenčanje i Liamu je već toga dosta…Ne slažu se dobro već mjesecima. Ona se zapravo ne želi udati. To je nešto što svi vide, osim Liama. Njegova obitelj ga već duže vrijeme moli da to shvati, no vjerovao je Miley. Sada se osjeća kao idiot.”, rekao je izvor.

I dok su svi nestrpljivo čekali službenu potvrdu, čini se da je Liam sam odlučio stati na kraj glasinama. Putem svog Instagram profila, objavio je video story njega i Miley kako se zabavljaju u autu.

Glasine su se pojavile kada je Miley obrisala sve fotografije sa svog Instagrama. Iako ništa ne upućuje na to da su te dvije stvari povezane, činjenica jest da dugo nismo čuli niti vidjeli Miley.

Prošle godine, Miley je iskreno progovorila o svojoj vezi s Liamom: “Mislim da se sve događa s razlogom i znala sam to prvi puta kada smo prekinuli. Nisam znala je li to bio kraj naše veze i hoćemo li se više ikada vidjeti, ali sam znala da idem pravim putem.”