Ljudi su ludi za ovim proizvodom koji ubrzava rast kose unutar 6 tjedana

Foto: Screenshot/ Instagram
Foto: Screenshot/ Instagram

Svatko od nas se barem jednom u životu odlučio na drastičnu promjenu frizure. I dok sjedimo u frizerskom stolcu i gledamo kako naše vlasi koje smo toliko dugo puštali i njegovali, padaju na pod, shvaćamo kako smo ipak donijeli krivu odluku.

Ne moramo ni govoriti kako onda tjednima nakon, neprestano zavidimo svakome tko ima iole dulju kosu od nas.

No, čini se da postoji nešto što nam ipak može pomoći na putu ka dužoj kosi. Australski brend izbacio je liniju proizvoda za koji se kunu da drastično poboljšava zdravlje kose i  ubrzava njezin rast. I to sve u samo šest tjedana.

Riječ je o brendu Bondi Boost, oko čijih se proizvoda digla tolika fama, da već sada uživaju više od 100 tisuća obožavatelja koji neprestano objavljuju svoje prije i poslije fotografije.

Proizvod je prepun kvalitetnih ulja poput arganovog, kokosovog i esencijalnih ulja peperminta, koji potiču rast kose. Mnogi su oduševljeni proizvodom, a prije i poslije fotografije tome idu i u prilog.

No, kako je ovdje ipak riječ o proizvodu koji se proslavio putem interneta, naravno da postoje i oni koji su vidjeli minimalne rezultate i koji su proizvodom razočarani.

Neovisno o tome, ako se ikada nađemo u situaciji u kojoj ćemo žaliti za dugom kosom, dat ćemo priliku ovom proizvodu.