Lucija Lugomer objavila je fotografiju u donjem rublju i objasnila što želi pokazati

Foto: Instagram.com/lusiluer_plussizemodel
Foto: Instagram.com/lusiluer_plussizemodel

Manekenka Lucija Lugomer aktivno se bavi promicanjem ženske ljepote u svim veličinama. Na svom Instagramu često objavljuje inspirativne tekstove o prihvaćanju vlastitog tijela te skreće pažnju na bitne stvari u životu, zbog čega je privukla više od 136 tisuća pratitelja.

VIDEO Lucija Lugomer više nije plus size? ‘Prije točno 15 godina doživjela sam najveću traumu svoga života’

U najnovijoj objavi namjerno je, kako kaže, stavila fotografiju u donjem rublju, a ovo je njezina poruka:

“Pretvorili smo se u ljude koji žive dvostrukim životom, jeste li svjesni toga?
Sav taj stres i problemi kao da nestaju jednim klikom na društvene mreze te svjesno ili nesvjesno bježimo od vlastitog života jer je nekako tuđi ipak slađi.

A realno, svi ih imamo…Zašto onda ne bi pričali o stvarnim događajima? Npr., kako preboljeti dečka koji te ostavio? Kako štedjeti? Kako biti istovremeno uspješna majka i žena? Kako ona uspijeva rasporediti 5 obroka dnevno, a ne samo dva, a isto nema kada? Kako dobiti samopouzdanje?
Od kad je to popularno živjeti savršenim životom?
Što je to savršenstvo uopće? Postoji li savršenstvo?
Ja na savršenstvo gledam kao na osjećaj ugode na što god se on odnosio.
Svog glas na društvenim mrežama želim iskoristiti maksimalno i zato želim da mi napišete u komentar o čemu želite da vam pišem češcć? Što vas interesira? U čemu mislite da vam baš ja mogu pomoći? ♥️
Namjerno sam ukomponirala baš ovaj tekst uz ovu sliku kako bi vidjeli da ‘nešavrsenstvo’ POSTOJI! Kako je to sasvim normalan i prirodan osjecćj u čovjeku. Tu smo da naučimo, da se borimo iz dana u dan i pokupimo još pokoju dobru dušu uz put koja će nas htjeti saslušati i razumjeti te možda i proživjeti skupa s nama pokoji osjećaj nesavršenstva. ♥️
Ljubi vas nesavršeno -savršena”