Šminka vojvotkinje od Sussexa bila je nevjerojatno jednostavna

Foto: Jonathan Brady - WPA Pool/Getty Images
Foto: Jonathan Brady - WPA Pool/Getty Images

Još smo pod dojmom kraljevskog vjenčanja, a posebno Meghanina make-upa. Njezina šminka bila je decentna, prozračna i jednostavna, a za nju je zaslužan vizažist Daniel Martin.

S ponosom je pokazala svoje pjegice, a osim laganog rumenila na obrazima, imala je sjajilo boje mesa. Martin je samo naglasio oči tušem. Meghan je jednom izjavila: “Moja make-up rutina vrlo je jednostavna i traje pet minuta. Koristim Yves Saint Laurent Beauty Touche Eclat, maskaru, ruž i malo rumenila”.

Foto: Owen Humphreys - WPA Pool/Getty Images
Foto: Owen Humphreys – WPA Pool/Getty Images

I frizura joj je bila vrlo jednostavna, a iako smo pisali da će se za nju pobrinuti frizer Amal Clooney, malo smo pogriješili. Naime, iza balerina punđe stoji Serge Normant koji je izvrsno uklopio tijaru i veo u stiliziranu frizuru.

I na kraju nokti – Meghan Markle imala je decentnu, prirodnu boju, baš kako protokol kraljevskog vjenčanja i nalaže. Zasad ne znamo tko stoji iza manikure, ali pretpostavljamo da je riječ o laku brenda Essie, Mademoiselle, koji je i Kate nosila na svom vjenčanju, a i kraljica Elizabeta je njegov veliki fan.

Foto: John Sibley - WPA/Getty Images
Foto: John Sibley – WPA/Getty Images