Meghan Markle neće oprostiti ocu

Meghan Markle (Foto: Tolga Akmen - WPA Pool/Getty Images)
Meghan Markle (Foto: Tolga Akmen - WPA Pool/Getty Images)

Meghan Markle ipak neće posjetiti svoga oca Thomasa Marklea u SAD-u, tvrde bliski prijatelji vojvotkinje.

Iako se spekuliralo kako će bivša glumica u tajnosti posjetiti oca, sada njeni prijatelji govore da od toga neće biti ništa budući da Thomas i dalje namjerno razgovara s medijima o njenim privatnim stvarima.

Foto: Chris Jackson/Getty Images
Foto: Chris Jackson/Getty Images

Podsjetimo, otac nove članice kraljevske obitelji već nekoliko puta razočarao je svoju kćer izigravši njeno povjerenje, a čini se da je Meghan napokon pukao film.

“Meghan je sad zbilja ‘puna kapa’.

“Nije joj jasno zašto on samo još dublje kopa rupu samom sebi i zakopava se u izjave poput ‘bilo bi bolje da me nema’ ili ‘sigurno mi nikada neće dopustiti da vidim unuke’. To je jedna vrsta emocionalnog ucjenjivanja. Ona samo želi da je njen otac prestane, kako je rekla, ‘zlostavljati’ u medijima. To je bio jedini rođendanski dar koji je htjela od njega”, rekao je prijatelj vojvotkinje od Sussexa.

Meghan je odlučila ne razgovarati sa svojim ocem sve dok on prenosi medijima detalje iz njenog privatnog života, objasnio je prijatelj.

Foto: Dominic Lipinski - Pool/Getty Images
Foto: Dominic Lipinski – Pool/Getty Images

“Meghan se oduvijek trudila biti iskrena prema sebi, ali i drugima te se klonila takvih toksičnih odnosa, pa čak i ako se radi o njenoj obitelji. Naravno, nije zauvijek raskrstila s njim, ali za sada je takva situacija”, kazao je izvor a prenosi Daily Mail.

Nakon čudnih izjava Thomasa koje smo prije naveli, izvor je rekao da on ima problema sa samim sobom i osjećajem samosažaljenja.

“Meghan se tijekom odrastanja naučila boriti s takvim stvarima i zna kako ih pobijediti. Ona je sa svojim ocem koji ima problema sa samopouzdanjem takve situacije prolazila jako puno puta. Ali ovoga puta neće popustiti pred njegovim krokodilskim suzama”, otkrio je izvor.