Može li bolje? Plitvice i smještaj u kućici na drvetu

Foto: Plitvice holiday resort
Foto: Plitvice holiday resort

Glamping ili luksuzno kampiranje novi je način odmora koji uključuje boravak u prirodi, ali bez ležanja na tvrdoj podlozi, dijeljenja toaleta ili kuhanja u nepraktičnim uvjetima. Imate sve, a oko vas je divota!

U Grabovcu, mjestu nadomak Plitvičkih jezera, otvorene su luksuzne kućice na drveću u sklopu Plitvice holiday resorta.

Pet kućica na drvetu potpuna su novost na hrvatskom tržištu, a kraj njih je još devet manjih kućica za odmor s umjetnim jezerom pogodnim za kupanje u ljetnim mjesecima.

Smještene su visoko u krošnjama borova pa tako jamče potpunu privatnost, ali i hladovinu u vrućim danima. Na raspolaganju su cijelu godinu.

“Imaju klima-uređaj i centralno grijanje te bi trebale biti dostupne za cjelogodišnji najam. Gosti su uglavnom oduševljeni”, rekao nam je Goran Ajelić iz Plitvice holiday resorta.

Kućice imaju kapacitet za pet osoba (četiri odrasle osobe i dijete). Imaju dvije spavaće sobe, jednu sobu s bračnim krevetom (160 x 200 cm) te drugu sobu s dva odvojena kreveta (80 x 200 cm). Tu su i dvije kupaonice te kuhinja opremljena pločom za kuhanje na struju, hladnjakom i perilicom suđa, SAT TV-om, terasom sa sjedećom garniturom za četiri osobe i besplatnim WiFi-jem.

Cijene noćenja su od 234 eura za kućicu na drvetu i 172 eura za kućicu na jezeru.

Uz boravak u kućicama, gosti mogu otići na izlete na Plitvice, u Baraćeve špilje ili na slapove u Rastokama. U blizini se mogu baviti raznim sportovima poput slobodnog penjanja i kajakarenja te aktivnostima među kojima su paintball, biciklizam i jahanje.

 

Foto: Plitvice holiday resort
Foto: Plitvice holiday resort