Napao suprugu jer se pokraj djece sunčala u toplesu: Reakcije javnosti su podijeljene

Foto: Yoann Boyer/Unsplash
Foto: Yoann Boyer/Unsplash

Jedna je majka priznala da ju je suprug kritizirao zato što se sunčala u toplesu pokraj dječjeg bazena.

Kako piše Daily Mail, žena je objasnila da su ona i suprug odsjeli u family friendly hotelu te da je odlučila skinuti gornji dio kupaćeg kostima kako bi uhvatila malo boje. Međutim, njezin je suprug to smatrao neprikladnim.

Na jednoj stranici za roditeljstvo upitala je druge majke što misle o tome te se zapitala zašto je muškarcima dopušteno da hodaju samo u kupaćim gaćama, dok žene moraju pokriti i gornji dio tijela.

Foto: Matheus Vinicius/Unsplash
Foto: Matheus Vinicius/Unsplash

Njezina je objava izazvala žestoke reakcije, a mnoge su joj žene poručile da joj suprug ima “seksistički i licemjeran stav”.

“Tvoj dragi suprug trebao bi prijeći preko toga. Na odmoru često viđam žene koje su po cijele dane u toplesu na plaži i na bazenima i u tome nikada nisam vidjela problem”, poručila joj je jedna žena.

Druga je također stala na njezinu stranu. “U pravu si, to su samo grudi. Zašto raditi toliku dramu zbog toga? Kao da tvoja djeca ne znaju što su grudi.”

“Kao majka četvero djece koja se ne voli sunčati, reći ću ti da ne vidim problem u tvom postupku. Trebala si gurnuti supruga u bazen”, poručila joj je treća.

Foto: Stanley Dai/Unsplash
Foto: Stanley Dai/Unsplash

Neki su pak smatrali da je njezino ponašanje drugima stvaralo nelagodu.

“Mislim da si ti samo željna pažnje. Većina skromnih žena bi se pokrila”, poručila je jedna majka.

“Tinejdžerima bi to moglo biti neugodno, osobito dječacima. Sviđalo se to vama ili ne, grudi su postale seksualni objekt i ljudi reagiraju na njih, neki i fizički. To ne možemo kontrolirati”, poručila je druga osoba.

“Žene se ne uzbude kada vide muška prsa, no muškarci dobiju erekciju kada vide ženska. Zbog toga ne možete golih grudi hodati do supermarketa”, poručio je jedan korisnik interneta.