Nadimak Meghan Markle unutar Kensingtonske palače raznježit će sve

Foto: Kristy Wigglesworth – Pool/Getty Images

Princeza Ujedinjenog Kraljevstva, grofica od Dumbartona, barunica Kilkeela, službeno vojvotkinja od Sussexa sve su to titule i imena koje je dobila bivša glumica Meghan Markle kada se udala za princa Harryja.

Modni gaf Meghan Markle: Zbog jednog detalja o njoj danas bruji cijeli internet

Ipak, možda je najzanimljivije kako je zove osoblje Kensingtonske palače. Zaposlenici kraljevske palače za Markle imaju nadimak Di 2.

Foto: Chris Jackson/Getty Images
Foto: Chris Jackson/Getty Images

Nadimak su joj nadjenuli po pokojnoj i voljenoj princezi Diani, Harryjevoj majci. Osoblje u Kensingtonskoj palači misle da taj nadimak savršeno opisuje vojvotkinjo ponašanje, to jest prema njima Markle je veoma slična Lady Di.

“Čuo sam da zaposlenici Kensingtonske palače Meghan između sebe nazivaju Di 2 jer ih njeno ponašanje jako podsjeća na Dianino. Mislim da je to istina i da su slične”, rekao je izvor blizak palači, a prenosi Daily Mail.

Foto: Ian Vogler – Pool/Getty Images

Jedan od onih koji također vide sličnost je i kraljevski fotograf Mart Stewart.

Kraljevski plavo izdanje Meghan Markle koje je trudnički trbuščić stavilo u prvi plan

“Meghan je veoma samopouzdana pred kamerama, a isto smo vidjeli i kod princeze Diane. Kamera ih voli i one vole nju. Tu je i ljubav prema modi i poseban modni ukus. Diana je voljela Versace, a Meghan Givenchy. Sklone su klasici, eleganciji i sigurnim bojama”, rekao je.