Nakon samo šest mjeseci, osobna asistentica Meghan Markle dala otkaz

Foto: Charles McQuillan/Getty Images
Foto: Charles McQuillan/Getty Images

Nakon što su se proteklih dana britanski mediji raspisali o tome kako je Meghan Markle karakterno teška, navodeći izvore bliske kraljevskoj obitelji, s britanskog dvora stiže još jedna vijest koja tome ide u prilog.

Naime, asistenica vojvotkinje od Sussexa, njezina najbliskija suradnica, nakon samo pola godine u tajnosti je dala otkaz. Riječ je nesumnjivo o vrlo glamuroznom i atraktivnom poslu pa su se mnogi odmah zapitali koji bi mogao biti razlog raskida suradnje.

O samoj asistenici ne zna se mnogo, osim da joj je ime Melissa. “Ovo je stvarno šok. Zašto bi tako brzo željela napustiti tako prestižan posao”, kazao je neimenovani izvor. Kako je dodao, Melissa je iznimno talentirana osoba, a odigrala je ključnu ulogu na kraljevskom vjenčanju i svima će nedostajati.

Meghan Markle, pric Harry, kraljica Elizabeta (Foto: John Stillwell – WPA Pool/Getty Images)

Glasnogovornik Kensingtonske palače nije želio komentirati navode o otkazu, piše Daily Mail.

Podsjetimo, kako je u nedavno objavljenoj biografiji napisao Robert Jobson, pripreme za vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle bile su toliko stresne da je Harry gubio strpljenje i grubo se ophodio prema osoblju. Izvori su, među ostalim, tvrdili da je Harry osoblju govorio “što Meghan želi, Meghan dobiva”.

Također, poznato je i da je vojvotkinja od Sussexa poprilično izbirljiva, zbog čega je s Harryjem osobno morala razgovarati i sama kraljica.