Nevjerojatna fotografija novorođenčeta okruženog sa 1616 igala

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Fotografiju novorođenčeta okruženog sa 1616 injekcija – onoliko koliko je trebalo njegovoj majici da zanese, osmislila je i snimila fotografkinja Samantha Packer, piše Metro.co.uk.

Patricia O’Neill i njezina supruga Kimberly dobile su sretnu vijest da očekuju djevojčicu London prije 9 i pol mjeseci, nakon što su završile sedam IVF ciklusa u četiri godine.

Par iz Phoenoxa silno je htio pridružiti novo dijete svojoj četveročlanoj obitelji. U trenutku kada su htjele odustati, Patricia je zanijela.

Samantha je fotografiju objavila na Facbooku i Instagramu, a od tada je podijeljena više od 60 000 puta. “Putovanje je teško, ali pogledajte… isplatilo se”, rekla je Samantha.

“4 godine, 7 pokušaja, 3 spontana pobačaja i 1616 injekcija“, naslovila je sliku.

Prisjećajući se svojeg putovanja, Patricia je rekla: “Mislite, ‘oh, sada ću ući unutra, oni će napraviti svoje i to je to, za 9 mjeseci držat ćemo svoju bebu'”, i dodala: “Bilo mi je dosta pikanja i emocionalnog kaosa.”

Njezina žena Kimberly bila je šokirana količinom injekcija koje je Samantha donijela na set kako bi uhvatila fotografiju. “Donijela mi je dvije goleme kutije injekcija i ja sam pomislila ‘wow, to je jako puno igala”, puno više nego što sam mislila”, rekla je Kimberly.