Nevjerojatni trik koji drži kosu Kate Middleton na savršenom mjestu

Kate Middleton (Foto: Chris Jackson - Pool/Getty Images)
Kate Middleton (Foto: Chris Jackson - Pool/Getty Images)

Osim po nepogriješivom izboru odjeće, Kate Middleton je jednako poznata i po prekrasnoj gustoj kosi. Neovisno o tome nosi li svoj zaštitni znak – razigrane kovrče ili punđu, njezina kosa je uvijek savršeno zaglađena, piše Glamourmagazine.co.uk.

Jednostavan trik iza svake njene podignute frizure sada je napokon otkriven. Ako pogledate izbliza Kateinu nisku punđu, primjetit ćete kako nosi iznimno suptilnu mrežicu za kosu.

Ovaj pametni beauty izum drži kosu na mjestu, ne dopuštajući neurednim vlasima da izađu van. Zaista je nevjerojatno kako to nitko do sad nije primjetio.

Foto: Jeff Spicer/Getty Images
Foto: Jeff Spicer/Getty Images

Za sve one koji žele imitirati Katein look, imamo dobre vijesti. James Pryce, stilist koji stoji iza Kateine vjenčane frizure iz 2011.godine, sve je iznenadio izjavom da svatko može izraditi ovaj look kod kuće i to u svega 2 jednostavna koraka.

Kako bi stilizirao njenu kosu, James je koristio kremasti serum za kovrčanje kose koji se može nabaviti u najbližoj drogeriji. Serumom je prošao kroz Kateinu vlažnu kosu kako bi postigao volumen kose.

James zatim savjetuje da okrenemo glavu naopačke i osušimo ju raspršivačem. Važan korak je namjestiti sušilo za kosu na visoku temperaturu, ali slabu brzinu sušenja. Na taj način postići ćete savršene uvojke poput Kateinih.