‘Nije život jedan frajer’: Maja Šuput pohvalila se s 3 najvažnija muškarca u svom životu

Foto: Instagram/@majasuput
Foto: Instagram/@majasuput

Pjevačica Maja Šuput poznata je po svojoj vrckavosti, ali i po tome da nikada ne staje. Koncerti, snimanja showova, nastupi na svadbama, putovanja, događanja… Nema gdje je nema!

No prije nekoliko dana Maja je ozlijedila nogu, o čemu svjedoči gips na njezinoj desnoj nozi i štake pomoću kojih hoda posljednjih nekoliko dana.

Koncert za povijest Maje Šuput: ‘Prvi put u 20 godina karijere morala sam….’

Ipak, i u tim najtežim trenucima ima veliku podršku.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

“Moja 3 najvažnija frajera u životu! Bez njih moj svijet ne bi bio isti… Osoba koja mi posljednjih 10 godina čuva leđa, pazi na poslu na mene 24/7, čuva sve moje tajne i poput brata mi je – Ivan Belko. Posljednjih 10 dana, od kada sam slomila nogu, mora me nosit gdje god da idemo… kod frizera, kod zubara, na make-up, na sastanke, na pozornicu, s pozornice, do stana, hotelske sobe… Uglavnom, stepenice su nam najveći neprijatelj pa sam ja uglavnom njemu na rukama.

Tu je moj prijatelj i stilist posljednjih 15 godina Marko Grubnić bez kojeg zaista ne bih uveseljavala publiku svakodnevnim novim kreacijama. Nema dana kad ne radimo na novim haljinama, stajlinzima, jer nema tjedna u kojem nemam bar 2-3 nastupa. Privatno me pakira, poslovno me savjetuje, kupuje mi sve što treba, a najvažnije što uza sve to dijelimo najveće tajne i podrška smo si u svim trenucima. I onim najsretnijim i onim najtežim. I da, situacija gips mu uopće ne smeta za moje nove outfite, pa tako s lakoćom priprema nove.

I šećer na kraju… Moja ljubav koja me od prvog dana naše veze razmazila. I inače je život sa mnom akcija non-stop, ali sada… sada bih mu dignula spomenik. Svako malo po kući čuješ moj glas – žedna sam, gladna sam, daj mi ovo, donesi mi ono. Treba spakirati to i to, obuci mi ono, skini me… a kupanje – to je tek Disneyland kad imaš gips, a ponašaš se kao da je sve ok i svakodnevno imaš angažmane. Da stvar bude gora, i on me non-stop nosi po stanu jer je sve puno stepenica, a ja na štakama ne mogu. Neki dan sam mu rekla da će izludit sljedećih 5 tjedana sa mnom, a on je na to samo uzvratio: ‘Ljubavi, u dobru i zlu…’ Eto, to je on, takav je. Uglavnom, bez njih ovo sve ne bi bilo izvedivo pa im se želim zahvaliti do neba. Svakoj ženi želim ovakva 3 dečka. Nije život jedan frajer”, napisala je Maja na Instagramu.