Nova biografija o kraljevskoj obitelji: Što je princ Harry vikao osoblju prije vjenčanja

Foto: Jack Taylor/Getty Images
Foto: Jack Taylor/Getty Images

“Što Meghan želi, to Meghan dobije”, navodno je vikao princ Harry u kratkim izljevima bijesa prema kraljevskom osoblju neposredno prije vjenčanja s Meghan Markle. Navodi se to u najnovijoj biografiji o kraljevskoj obitelji.

Naime, kako u knjizi tvrdi kraljevski dopisnik Robert Jobson, tenzije u tjednima prije vjenčanja bile su izuzetno visoke, a Meghan i Harry bili su izloženi puno većem stresu nego što većina ljudi pretpostavlja. Pokušavali su ga se riješiti čak i akupunkturom.

Foto: Jonathan Brady - WPA Pool/Getty Images
Foto: Jonathan Brady – WPA Pool/Getty Images

Jobson je, među ostalim, otkrio da je princ Harry povremeno “podizao glas” kako bi osigurao da njegova buduća supruga na dan vjenčanja dobije apsolutno sve što poželi.

Također tvrdi da su princ Harry i princ William skloni naglim promjenama raspoloženja, s nepredvidljivošću karakterističnom za njihovu majku Dianu.

Foto: Shaun Botterill/Getty Images
Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Princu Charlesu tako je navodno oduvijek bilo teško predvidjeti njihovo ponašanje i često je bio šokiran razinom ratobornosti svojih sinova. Citirajući neimenovani izvor, Jobson je napisao kako princ Charles i danas priznaje da mu je često teško predvidjeti povremeno nepredvidljivo raspoloženje svojih sinova.

“U tom aspektu, obojica su vrlo slični majci. U jednom trenutku mogla vam je biti najbolja prijateljica, a već u idućem najgori neprijatelj”, rekao je izvor, piše Mirror.