Nova književna poslastica Ingrid Divković: Uskoro predstavljanje nove knjige ‘Sanjari i borci’

Foto: Mirjana Šarić
Foto: Mirjana Šarić

Jedna od naših najpoznatijih autorica, Ingrid Divković, dosad se proslavila publicističkim hitovima “J..e li vas ego?” i “Knjiga za divlju ženu” te romanom “Živi mi se”, koji je uspio osvojiti regiju. Sada je došlo vrijeme za novu književnu poslasticu kojom Ingrid poručuje da je napravila korak više, korak dalje.

“Sanjari i borci” zbirka je kolumni o različitim pitanjima ili pojedinim mislima, podijeljena u šest tematskih jedinica, a jedan je dio posebno posvećen novim, neobjavljenim tekstovima.

Upravo će tu knjigu Ingrid 19. listopada u 19 sati predstaviti u Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj ulici u Zagrebu, a najavila je i goste iznenađenja.

Foto: Stilus Knjiga
Foto: Stilus Knjiga

Stilus Knjiga i Prvi.hr poklanjaju vam dvije potpisane knjige “Sanjari i borci” Ingrid Divković u kreativnom natječaju na našoj Facebook stranici, u kojem možete sudjelovati do 23. listopada do 12 sati.  Pratite Prvi.hr i Stilus Knjigu na Facebooku, tagirajte prijateljicu (ili sebe) kojoj želite pokloniti potpisanu knjigu te napišite zašto je baš ona (ili vi) prava osoba u čije ruke treba doći ova knjiga. Potpisane “Sanjare i borce” osvaja najkreativniji odgovor. 

“Na ovu su me knjigu nagovorili upravo moji vjerni čitatelji, koji su mi pisali i govorili kako bi sve moje tekstove voljeli imati u jednoj knjizi. I evo je. Nakon pet godina profesionalnog spisateljskog rada, koji je nerijetko bio čak i neugodan, stresan, ali i iznenađujuće discipliniran te, u mom slučaju, dosljedan, sretna sam što će baš ova knjiga ‘Sanjari i borci’, koja mi puno znači, biti svojevrsni presjek i rekapitulacija mog blogerskog rada, knjiga za koju ću uvijek reći da ne pripada meni, nego mojim čitateljima, u većini ipak čitateljicama koje su me na putu mog stvaranja i rada bodrile kao nekoga bliskog, nekoga svog, i na tome im beskrajno HVALA”, rekla je Ingrid u intervjuu za Prvi.hr.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nema sumnje da će se brojni zaljubljenici u dobro štivo okupiti na predstavljanju ovog književnog djela, kojemu već sad, vrlo samouvjereno, predviđamo uspjeh.