O neuspješnom ljubavnom životu ove slavne pjevačice bruji svijet: Ona zna razlog tome

Kylie Minogue (Foto: Facebook/Kylie Minogue)
Kylie Minogue (Foto: Facebook/Kylie Minogue)

Pjevačka diva Kylie Minouge, koju nazivaju australskom džepnom venerom, poručila je svojim fanovima da je ne sažalijevaju zbog neuspjeha u ljubavnom životu.

Australska pop pjevačica, koja će u svibnju navršiti 50 godina, imala je bogat ljubavni život, no nikako da stane pred oltar. Njezina posljednja ljubavna veza završila je katastrofalno, budući da ju je 30-godišnji zaručnik Joshua Sasse varao te je tako njihovoj dvogodišnjoj vezi došao kraj.

Prije toga, pjevačica je bila pet godina u vezi s modelom Andresom Velencosom, a prije toga je četiri godine hodala s francuskim glumcem Oliverom Martinezom.

Unatoč ljubavnim neuspjesima Kylie ne očajava, a ne želi da to čine ni njezini fanovi.
“Uvijek se trudite dati najbolje od sebe iako na neki način znate da lažete samu sebe i da lažete drugim ljudima, no samo se trudite da vaša veza funkcionira jer bi to tako trebalo biti”, rekla je pjevačica za The Sun.

“No zapravo vam je bolje kad ste sami, kad možete biti iskreni sami sa sobom. Definitivno puno pomaže imati dobre prijatelje oko sebe i obitelj koja će te pogledati u lice i reći ti da im je drago što si opet ona stara ti”, dodala je Kylie.

Pjevačica također inzistira na tome da nikada nije razmišljala o odlasku pred oltar s Joshuom te smatra da joj je možda sudbina predodredila da ostane neudana.

“Tko zna, možda je to dio moje životne priče. A možda sam samo malo nekonvencionalna. U redu je biti zaljubljen i u redu je da to ne ispadne kako smo očekivali. U redu je i da želite i sanjate određene stvari”, zaključuje pjevačica.