Odaberite savršene traperice prema svom obliku tijela

Foto: Unsplahs

Ponekad je kupovina novih traperica prava muka te nije jednostavno pornaći model koji će odgovarati našem obliku tijela.

Traperice dolaze u raznim modelima te nikad ne izlaze iz mode već ih modne kuće iz sezone u sezonu osvježavaju nekim trendi detaljima. Neki modeli traperica uvijek su prisutni na policama trgovina, a pri odabiru jeansa pripazite na model koji birate.

Skinny jeans modeli naglasit će nedostatke, osobito ako se radi o onima niskog struka. Skinny traperice dobro će pristajati skladno građenim i vitkim linijama tijela.

Asos, £28 (Foto: Asos)
Asos, £28 (Foto: Asos)

Model traperica koji odlično prekiriva nedostatke tijela i pokoji kilogram viška su boyfriend traperice koje su ravnog i šireg kroja. Slično boyfriend modelu, mom fit traperice također su udobnija verzija jeansa čiji visoki struk prikriva nedostatke.

Stradivarius, 199,90 kn (Foto: Stradivarius)
Stradivarius, 199,90 kn (Foto: Stradivarius)

Trapez hlače vratile su se na modu scenu, a dobro će pristajati vitkim damama koje nemaju izražene kukove. Ovaj model traperica vizualno će vam izdužiti noge.

Bershka, 199,90 kn (Foto: Bershka)
Bershka, 199,90 kn (Foto: Bershka)

Traperice šireg kroja rezane iznad gležnja izgledaju odlično na svim oblicima tijela, a osobito će dobro izgledati ako se odlučite na sandale s potpeticom i popularne “sock” gležnjače. Ravna cipela vizualno može skratiti noge.

Missguided, £28 (Foto: Missguided)
Missguided, £28 (Foto: Missguided)