Oduvijek ste maštali o autima naših ministara? Dođite na rasprodaju vozila državnih institucija

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Javna dražba rabljenih vozila, jedan od najpovoljnijih, najtransparentnijih i najzanimljivijih načina kupovine vozila nastavlja se bogatom ponudom vozila. Zainteresiranim kupcima bit će ponuđeno 164 vozila svih marki i brandova.

Kupci će moći licitirati, između ostalih i za vozila državnih institucija, javnih tvrtki i raznih državnih agencija. Od institucija i tvrtki u državnom vlasništvu čija su vozila u ponudi, izdvajamo još Ministarstvo kulture, Ministarstvo hrvatskih branitelja, Savjetodavne službe, HEP, Ured za opće poslove Sabora i Vlade RH, CARNET i druge.

Događaj će biti održan 7. travnja u prostoru Narodnog sveučilišta “Sesvete”, Trg Dragutina Domjanića 6/1, 10 360 Sesvete, s početkom u 9 sati. Sva vozila mogu se pregledati 5. i 6. travnja od 10 do 14 sati na lokaciji Sesvete, Slatinska 7, skladište TRCZ automobila d.o.o.. Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi možete pogledati na web stranici www.trcz.hr.

Organizator javne dražbe je TRCZ automobili d.o.o., vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u dražbi moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koje se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.