Šest modnih blogerica koje jednostavno morate pratiti na Instagramu

Foto: Screenshot/ Instagram
Foto: Screenshot/ Instagram

Svi smo čuli za najpoznatiju instagramericu i modnu blogericu Blonde Salad ili Chiaru Ferragni. No, proletimo li Instagram feedom, vidjet ćemo da postoji more drugih modnih blogerica koje zbog zanimljivih i privlačnih fotografija jednostavno morate popratiti.

Donosimo 6 modnih influencerica u čije smo se Instagram profile zaljubili na prvi pogled:

1. Leonie Hanne

Njemica Leonie Hanne drži blog Ohh couture već godinama, koji joj je donio više od milijun pratitelja. Leonie se na fotografijama uvijek smiješi pa njezin Instagram djeluje sretno i veselo. Svježe i prozračne fotografije jednostavno pozivaju da je pratimo, a o njezinu ormaru možemo samo sanjati.

2. Tamara Kalinić

Tamara Kalinić, rodom iz Srbije, jedna je od najpoznatijih influencerica u svijetu, što dokazuje i Elleova nagrada za influencericu godine. Njezin Instagram odiše pastelnim nijansama, a kombinacije kreativnošću.

3. Lydia Rose

Iza bloga Fashion in Flux krije se prekrasna mlada blogerica Lydia Rose. Njezin Instagram prati više od milijun ljudi, a za to postoji i dobar razlog. Ova inspirativna žena svakodnevno objavljuje kratke videe u kojima jedan odjevni predmet koji svatko može nabaviti po pristupačnoj cijeni kombinira na razne načine. Zbog korisnih savjeta, ovaj je Instagram definitivno vrijedan praćenja.

4. Alicia Rody

Instagram ove 22-godišnjakinje iz dana u dan postaje sve posjećeniji. Razlog je vjerojatno to što Alicia voli modu i modne brendove, a svakodnevno nas zasipa nevjerojatnim modnim kombinacijama. Iako se po tome ne razlikuje  od ostalih influencerica, ova djevojka većinom kupuje u high street trgovinama koje su dostupne svima. Svojim maštovitim outfitima inspirira i ohrabruje mnoge da razmišljaju “izvan okvira”.

5. Michele Krusi

Vesela Švicarka Michele Krusi pravo je osvježenje. Gotovo da i nema fotografije na kojoj se ova mlada djevojka iskreno ne smije. Influencerica pomalo alternativnog stila neprestano nudi maštovite outfite. Šarenilo boja koje vlada njezinim Instagram feedom oku je toliko privlačno da se ne možemo suzdržati da je ne pratimo.

6. Victoria Magrath

Poznata po svojoj platinastoj kosi, karijeru influencerice započela je u beauty svijetu, a nastavila u modnom. Poput Tamare, i njezin je Instagram feed prepun pastelnih boja, zbog čega izgleda slatkasto i svježe. Ide ukorak s trendovima i definitivno je vrijedna praćenja.