Osam situacija u kojima su nas celebrityji šokirali svojim dlakavim tijelima

Foto: Larry Busacca/Getty Images
Foto: Larry Busacca/Getty Images

Ako ste žena, postoji velika šansa da ste s britvicom, pijenom za brijanje i depilacijom općenito, upoznati od malih nogu. Iako je svaka žena rođena s dlakama, one su i dalje tabu kada se neobrijani pojavljujemo u javnosti.

No, unatoč tome što je pokazivanje dlakavog tijela i dalje društveno neprihvatljivo, žene diljem svijeta sve češće odbacuju britvice i ne osjećaju se dužnima svakodnevno se brijati.

Zato vam donosio osam celebrityja koji su šokirali javnost pokazujući svoje dlake.

Bella Thorne

Američka glumica Bella Thorne već je dulje poznata javnosti po svojim dlakavim pazusima i nogama. Otkako je prije dvije godine otvoreno priznala da je biseksualka, glumica je postala i zagovarateljica ženskih dlakavih tijela. Ovo je samo jedna u nizu fotografija na kojima pozira pokazujući i ono što mnogi nisu htjeli vidjeti.

Rihanna

Već smo pisali o tome kako je Rihanna na svom Instagramu s obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj se jasno vide dlačice na nogama. Time je oduševila svoje fanove, a mi je nikako nismo mogli izbaciti s ove liste.

Madonna

Kraljica popa Madonna oduvijek je išla u suprotnom smjeru od onoga što se smatralo  normalnim i u trendu. Njezin je cilj otpočetka bio šokirati i iznenađivati. Zato se nitko nije iznenadio kada je, u čast suradnje s inicijativom VICE’s Art For Freedom, odlučila pustiti dlake na pazusima i fotografiju objaviti na Instagramu.

Lourdes Maria Leon

Lourdes je krenula stopama svoje majke te je odlučila puštati dlake na tijelu. No za razliku od svoje majke koja se za to odlučila samo privremeno, Lourdes se, kao poznata feministica, na taj način odlučila suprotstaviti društvenim normama.

Beyonce Knowles

Foto: Bryan Bedder/Getty Images
Foto: Bryan Bedder/Getty Images

Za razliku od ostalih celebrityja na ovoj listi, sumnjamo da se Beyonce namjerno odlučila pokazati svoje dlačice ispod pauzha. Pjevačica je na premijeru svojeg filma Cadillac Records došla neobrijanih pazuha i začudila sve obližnje promatrače.

Miley Cyrus

Foto: Larry Busacca/Getty Images
Foto: Larry Busacca/Getty Images

Miley Cyrus često nas je tijekom posljednjeg desetljeća šokirala svojim ponašanjem, nastupima, odjevnim predmetima, pa i dlakavim pazusima koje je često pokazivala na svojim društvenim mrežama.

Drew Barrymore

Drew Barrymore je 1996. godine, pozirajući fotografu Mariu Sorrentiju, ponosno pokazivala svoje dlakave pazuhe. To nije bio jedini put – 2005. godine, na New York Fashion Weeku, ponovo se pojavila dlakavih pazuha.

Julia Roberts

Kada se Julia Roberts 1999. godine na premijeri filma “Ja u ljubav vjerujem” pojavila dlakavih pazuha, samo se o tome pričalo. Tada izrazito popularna oskarovka opušteno je mahala gomili dok su se njezine dlake ispod pazuha jasno vidjele.