Ova žena uči druge žene kako da ‘upecaju’ bogataše: ‘Održavam svoj stil života na račun muškaraca s kojima sam bila’

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Jedna zvijezda Instagrama odlučila je poučiti druge žene kako da ‘upecaju’ milijardera, a otkrila je i kako je uspjela održati svoj stil bogatašice sa svim ‘muškarcima s kojima je bila’.

32-godišnja Anna Bey, koja se krije iza bloga JetSetBabe, objasnila je kako je promijenila svoj izgled kako bi bila prihvaćena u visoko društvo, a to uključuje i operaciju nosa.

Tvrdi da se žene ‘ne bi smjelo suditi zbog življenja na račun njihovih bogatih muževa’, no dodaje da ona nije obožavateljica riječi ‘sponzoruša’.

Međutim, blogerica iz Londona, koja se trenutno viđa s jednim bankarom, dodaje da bi joj bilo teško biti s muškarcem koji nije bogat. “Prioritet mi je lagodan način života”, rekla je Anna.

Na svome blogu i online školici koju je pokrenula, Anna uči žene kako da uđu u visoko društvo i prohodaju s milijarderom. Opisala je i kako joj se takav način života svidio nakon što je napustila Švedsku s 18 godina i upoznala bogataša iz Italije.

“On me upoznao sa svojim bogatim stilom života. Kada isprobate takav luksuz, teško je vratiti se. Uspjela sam održavati takav luksuzni način života zahvaljujući muškarcima s kojima sam bila – i ne sramim se toga”, priznaje.

Također je objasnila kako je promijenila svoj izgled da bi se uklopila u visoko društvo, a nije joj bio problem ni podvrgnuti se plastičnoj operaciji.

“Morate biti na nivou kad se krećete u visokom društvu. Postoje nepisana pravila koja morate usvojiti. To obično znači da se morate malo transformirati – svoj izgled, svoje ponašanje. Izgubila sam oko 15 kilograma i napravila nos. Također imam filere u obrazima. Mnogi bogati muškarci žele žene visokog kalibra. Moramo biti iskreni i pomiriti se s činjenicom da živimo u vrlo površnom svijetu“, govori Anna.

Ona smatra da žene koje žive na račun svojih muškaraca ne čine ništa loše. “Žene bi trebale imati izbor – žele li raditi ili ne. Mislim da se žene iz visokog društva ne bi trebalo prisiljavati na rad. Ne mislim da bi ih se trebalo osuđivati ako ne rade”, kaže Anna.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Međutim, inzistira na tome da ona podučava žene kako da postanu samostalne nakon što njihova veza s bogatašem dođe svome kraju. “Učim ih kako da budu pametne, kako da uštede, da se obrazuju i steknu radno iskustvo”, objašnjava.

Također priznaje da takav način života nije za svakoga, no ne vjeruje ni da bi ona mogla hodati s nekim tko nije bogat.

“Ne smatram da bi sve žene to trebale raditi. Govorim o specifičnom tipu žena koje žele nadograditi svoj životni stil. Isto tako smatram da ja ne bih mogla biti s nekime tko nije bogat. Moj je prioritet lagodan stil života, baš kao i ljubav”, zaključuje.

Foto: Instagram
Foto: Instagram