Kreativne ideje na noktima za jesenske dane

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Jesen je vrijeme eksperimentiranja s manikurom. Ostavili smo se žarkih, kričavih ljetnih boja i ušli u doba tamnijih, ali toplijih zimskih nijansi.

No, želite li malo drugačiju manikuru, tu smo za vas. Donosimo pet inovativnih i kreativnih rješenja koja će vas učiniti pravom kraljicom jeseni.

Iako je vrijeme Halloweena iza nas, još si možete priuštiti ovu pomalo spooky manikuru. Uz toplu narančastu boju, ova manikura sadrži sve elemente jeseni, a izgleda odlično!

Vrijeme je da se prebacite s ljetnih žarkih boja na jesensku paletu, a za to nema ništa bolje od ombre manikure. Postupnim prelaskom iz kričavih boja u tamnoljubičaste nijanse boje šljive postići ćete poželjan chic izgled.

Možda mislite da ujesen vašim noktima bolje odgovaraju tople boje poput crvene, narančaste i žute, no tamna, duboka zelena bit će jednako savršena. Za moderan look možete je “začiniti” matiranim gornjim slojem.

Ne bojte se eksperimentirati. Crno-žuta varijanta pokazat će koliko ste kreativni i maštoviti, a odlično će podići outfit u ovim hladnim danima. Dodate li tome malo šljokica, dobit ćete željeni glamur tijekom cijelog dana.

Iako je ova manikura vrlo jednostavna, ipak ima težinu. Ako više volite tamne nijanse na noktima, koja je bolja od klasične crne? Detaljem mladog mjeseca dodat ćete poseban štih svojim noktima.