Potvrdile mame: Uz ovaj trik beba će spavati dok vi pijete kavu

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Svaka mama s novorođenim djetetom zna koliko je ponekad teško uhvatiti barem jedan trenutak za sebe. Međutim, Melissa Dykstra ima rješenje.

Melissa je mama jednomjesečne Olivije. Dok je njezina beba spavala, ona je uspjela napraviti pauzu za kavu i istuširati se, a zatim je trik podijelila na društvenim medijima.

Na trbuh bebe koja spava nježno je položila gumenu rukavicu ispunjenu toplom vodom. Na taj način beba osjeća toplinu i bliskost drugoga tijela, vjerujući da je riječ o mami.

“Ovako drijema već 20 minuta i još uvijek nije shvatila da me nema. Dok se ne probudi zaista imam vremena završiti svoju kavu”, napisala je ova majka ispod fotografije bebe.

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

“Sjedila sam s njom, a kad se probudila nije bila uzrujana, samo zbunjena”, objasnila je. Druge su mame ovim trikom bile oduševljene. “Ovo je genijalno!”, “Moram to isprobati! Moja ruka više ne može izdržati”, pisalo je u nekim komentarima.

Nekoliko je mama žalilo i što se toga nisu sjetile ranije. “Trebala sam to probati prije osam mjeseci”, napisala je jedna. Osim toga, nekoliko je roditelja isprobalo i sličan trik pa su podijelili svoja iskustva i preporučili pamučne rukavice za vrtlarenje, piše The Sun.