Požar guta sve pred sobom: Svjetske zvijezde ostaju bez svojih kuća u Kaliforniji

Foto: Instagram.com/gerardbutler

Kaliforniju i sjeverni dio Los Angelesa zahvatili su požari zbog kojih su evakuirane tisuće ljudi. U vatri je i nekoliko slavnih osoba izgubilo svoje domove.

Gerard Butler, Neil Young i Robin Thicke na svojim su društvenim mrežama objavili fotografije i videosnimke koje pokazuju njihovo uništeno vlasništvo, ali svoje su pratitelje pozvali u pomoć onima kojima je najpotrebnije.

Pokazujući ostatke svoje kuće u Malibuu, Gerard Butler zahvalio je vatrogascima na hrabrosti, a na storyju je objavio i snimke koje prikazuju posljedice požara. “Dobro došli u moj dom u Malibuu. Napola je izgubljen”, rekao je glumac na jednoj snimci.

Neilu Youngu ovo nije prva kuća koju je izgubio. “Već saam prije izgubio dom u kalifornijskom požaru, a sada još jedan”, napisao je.

Robin Thicke objavio je kako se on i njegova obitelj nalaze na sigurnom. “Hvala vam na ljubavi i podršci koju smo primili i šaljemo našu ljubav i molitve svima koji su pogođeni požarom”, napisao je glazbenik, zahvalivši volonterima i vatrogascima.

Osim njih, svoj su dom morale napustiti i Lady Gaga i Kim Kardashian West.

Pjevačica Miley Cyrus na Twitteru je objavila kako njezina kuća više ne postoji, ali su joj ljubimci i zaručnik na sigurnom.