Preminuo je mjesec dana nakon vjenčanja: Plesna i glazbena scena oprašta se od Saše Krnetića

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Saša Krnetić, osnivač i voditelj jedne od najpoznatijih hrvatskih plesnih skupina, Atomic Dance Factoryja preminuo je jučer u 34. godini života, izvijestili su iz Hrvatskog show dance saveza.

“Veliki čovjek s izuzetnom energijom i karizmom ,pun entuzijazma i pozitivne energije koju je širio gdje god bi se pojavio.Čovjek koji je uvijek bio spreman pomoći i pružiti ruku.

Saša je bio naš genijalan breaker, naš trener,pedagog i voditelj, član Izvršnog odbora dugi niz godina i hrvatskoj plesnoj zajednici biti će nemoguće popuniti prazninu koju će ostaviti za sobom. Zauvijek će ostati u našim srcima i vjerujemo da nikada neće prestati sjećanje na njegovu prisutnost”.

Prije mjesec dana Saša se vjenčao sa svojom djevojkom, plesačicom Petrom Planinc, s kojom je otvorio i obrt za obuku i promociju Vibra.

Brojni prijatelji, suradnici i ljudi s glazbene i plesne scene opraštaju se s preminulim Sašom.

“Ne mogu i ne želim vjerovati Saša. Bio si vizionar, daleko ispred vremena, sa svjetskom pričom u glavi, toliko jednostavan za suradnju, a uvijek si znao da možeš još vise. Sad ti dragi moj Sasa ni nebo vise nije granica.
I samo da znas da nemamo niti jednu našu sliku a da se ne kreveljimo. Ovo mi je jedno od naših najdražih druženja. ‘Ma boli nas sto smo kreteni’.
Ekipa tamo gore pripremite se za čagicu. Sale je najbolji. Srce mi je slomljeno da znaš”, napisao je Dalibor Petko.

 

 

 

Grupa Atomic Dance Factoryja pod vodstvom Saše Krnetića 2009. godine nastupila je u showu ‘Supertalent’,