Razlozi za prekid zbog kojih ćete plakati…od smijeha

Foto: Unsplash

Prekidi su mučni i bolni i ne prolaze bez suza, bar kod jedne osobe u vezi. S druge strane, neki prekidi i razlozi koji se kriju iza njih su jednostavno smiješni. Cosmopolitan je sakupio ispovijesti žena koje su na društvenim mrežama ispričale svoje razloge prekida. Neki od njih su zaista bizarni, a neki će vas nasmijati.

“Bivši dečko od prijateljice je prekinuo s njom jer mu je astrološka karta rekla da će umrijeti mlad ako se oženi s njom. Čak je nazvao i obiteljskog astrologa da to provjeri…”

Foto: Pexels

“Njegove dlake u nosu su bile preduge. Bio je zaista dobar dečko, no te dlake su bile toliko duge i grozne da sam prekinula s njim. Bila sam mlada, bezobrazna i plitka u to vrijeme, sada ne bih postupila tako.”

“On nije prestajao pričati o crnim rupama! Pričao je o njima satima i bez prestanka. Mislio je da mu je kvantna fizika hobi, a svaki razgovor na kraju je vodio ka crnim rupama. Dan-danas ne mogu smisliti razgovore o crnim rupama zbog njega.”

“Imao je isto ime kao i moj brat…Kako bih mogla u krevetu izgovarati njegovo ime?”

“Nije me prestajao nazivati “bro” (buraz). U svim situacijama mi je davao taj nadimak, doduše bio je surfer…”

Foto: Unsplash

“Prekinula sam s dečkom jer je hodao prebrzo. Bio je viši od mene i uz to, sam se nazivao ‘brzim hodačem’. Stalno sam ga morala upozoravati da uspori, no nakon nekoliko koraka opet bi ubrzao, a ja sam opet trčala za njim. Tijekom jednog izlaska hodala sam u štiklama, pogledala se u izlog trgovine i shvatila da ću cijeli život morati trčati za njim i hvatati tog idiota. Stala sam i otišla u bar sama.”

“Želio je sjediti na mom licu, a nije bio baš malen.”

“Ostavila sam dečka jer je imao groznu tetovažu Josemit Sama. Jednostavno nisam mogla prijeći preko toga.”

Foto: Pexels

“Iskeno…Njegov penis je bio prevelik. Inače je bio odličan dečko s dobrim karakterom, ali bojala sam se njegovog penisa. Uz to, imao je pojačan seksualni nagon.”

Ljubio je cijelu obitelj u usta. To mi je bilo nezamislivo, a tako su radili i njegovi pa sam jednom otišla doma s ružem njegove majke na ustima. Užas.”