Sanjate seks sa šefom ili strancem? Evo što erotski snovi zapravo znače

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

U seksi snovima ne nalazi se uvijek partner – često nam se u njih uvuku znanci, šefovi ili slavne osobe. Ujutro vam je vjerojatno neugodno, iako osoba koju ste sanjali nema pojma o vašoj “prljavoj mašti”.

Terapeutkinja Hilda Burke za Prevention je objasila koji su najčešći seksi snovi i što oni znače.

Seks sa slavnom osobom

Akcija u snovima sa slavnim osobama pomalo je neobična jer ih nikada nismo vidjeli ni upoznali. Zapravo na njih projiciramo dobre osobine koje smatramo atraktivnima. Ako sanjate ceberityje, podsvjesno sanjate osobine kakve želite kod svog partnera.

Foto: Instagram

Seks sa šefom

Ovakvi su snovi česti, iako dolazak na posao nakon njih može biti pomalo neugodan. Značenje snova u kojima je i vaš šef odnosi se na vašu karijeru više nego na osobu. U stvarnom životu možda razmišljate o napretku ili sljedećem koraku u karijeri. Šef može simbolizirati da ste spremni za nešto novo – promaknuće ili novi posao.

Foto: Unsplash

Seks sa spolom koji vas inače ne privlači 

Ne znači da ste biseksualni ili homoseksualni, jednostavno cijenite osobine osobe koju ste sanjali. Ako ste sanjali seks sa šeficom, upitajte se privlači li vas fizički. Ako ne, znači da se divite njezinoj samouvjerenosti, vodstvu ili drugoj osobini koja vam je privlačna.

Foto: Nick Karvounis/Unsplash
Foto: Nick Karvounis/Unsplash

Seks s prijateljem

Nikada niste gledali prijatelja na seksualan način, barem ne dok ga niste sanjali. No možda bi nakon takvih snova bilo zanimljivo razmisliti što to zapravo znači, osobito ako ga nikada niste gledali na taj način.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Seks s nekim iz vaše prošlosti

Seksi snovi o nekome iz škole ili s fakulteta su simbolični, osobitno ako je to netko koga nikada niste pogledali na taj način. Ta osoba može predstavljati dio vas, odnosno vaše osobnosti. Zapitajte se kakvi su bili – tip štrebera ili onaj popularni tip? Njegov karakter može simbolizirati vas.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Seks sa strancem

Odnosno, seks s nekim drugim osim vašeg partnera. Mnogi drugo jutro osjećaju kao da su prevarili partnera, no nije tako. Ako sanjate, na primjer, nekoga iz teretane, to je jednostavno i nevino ispunjenje želja.

Ako sanjate stranca, odnosno slučajnu osobu o kojoj nikada niste mislili na seksualan način, razmislite što ta osoba predstavlja za vas.

FOTO: Screenshot/Youtube
FOTO: Screenshot/Youtube