Savjeti za žene iz 1958. o tome kako osvojiti supruga: ‘Plačite u kutu da vas primijeti’

Foto: Facebook

Članak iz starog magazina iz 1958. godine postao je viralan nakon što ga je na Facebooku objavila korisnica Kim Marx-Kuczynski. U njemu su navedeni savjeti “kako osvojiti supruga” koji su danas podigli prašinu.

Ženama je ponuđeno čak 129 savjeta koji uključuju trikove poput: “Stavite flaster tako da vas pita što se dogodilo” i “Tiho plačite u kutu, tako da vas primijeti”.

Objava je na Facebooku podijeljena gotovo 13 tisuća puta i skupila je više od dvije tisuće komentara.

Među savjetima gdje pronaći supruga našli su se i ovi: “Sjedni na klupu i hrani golubove”, “Ako ti se pokvari auto, neka to bude na nekom strateškom mjestu” ili “Zaposli se u medicinskoj, dentalnoj ili pravnoj službi”, “Smij se njegovim šalama”, “Odijevaj se drugačije od drugih žena u uredu”, “Cijelo vrijeme nosi štikle, to je seksi, osim ako je on niži od tebe”, “Pitaj njegovu mamu za recept”, “Razgovaraj s njegovim tatom o poslu i o tome kako su porezi previsoki”…

Foto: Facebook

Neki su se u komentarima zgražali, dok su drugi šaljivo komentirali “kako ovo nisam prije znala”. No, magazin nudi i savjete koji su još uvijek aktualni.

“Na prvom spoju mu reci da se ne namjeravaš udati”

“Njegovim prijateljima govori lijepe stvari o njemu”

“Na razgovaraj o bivšim dečkima”

“Ne daj mu do znanja da ti je jedini, makar to značilo da ćeš ostati doma večer ili dvije”

“Ne dopusti roditeljima da ga tretiraju kao tvoj budućeg muža”

Foto: Facebook

Savjeti su podijeljeni u kategorije “Kako mu dati do znanja da ste tu”, “Kako izgledati dobro” i “Neobične ideje koje će uspjeti”.

“Budite fleksibilne – ako odluči preskočiti plesanje i poželi ići velsati na jezero, idite s njim, čak i ako nosite haljinu za van”, još je jedan od savjeta.