Savršene za hladne večeri: Uz ovih pet koliba zima zvuči idealno

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Približavaju nam se hladnije večeri pa sve češće imamo potrebu da se ušuškamo u mekanu dekicu i polako ispijamo topli čaj. Takve opuštajuće trenutke najradije bismo proveli u toploj drvenoj kolibi.

Donosimo vam pregled nekoliko idealnih, malenih rustikalnih kuća, u kojima se lako možemo zamisliti, a neke možda postanu i inspiracija pa se i sami odlučite zaputiti u sličnu.

1. Tiny Timber Cabin

Ova mala koliba šarmira na prvi pogled. Topla kupka nakon koje slijedi promatranje zvijezda i spavanje u toplom krevetu u simpatičnoj sobici zvuči kao idealna večer.

2. Bent Apple Farm

Ova se kućica smjestila na Bent Apple farmi. Velika peć izgleda idealno za hladne zimske noći, a rustikalan interijer daje joj dodatnu toplinu.

3. Kabina za malo društvo

Prekrasan interijer, ispunjen tamnim drvom i s velikim prozorom na stropu izgleda savršeno za vikend u prirodi, osobito kad znamo da skriva četiri kreveta i može smjestiti i manje društvo.

4. Koliba Joni

Jedna od većih koliba na ovoj listi zapravo može biti dom za troje ljudi, a u njoj se nalazi sve što je potrebno čak i za duži boravak u prirodi.

5. Koliba Nolla

Ova se koliba nalazi u Finskoj, a savršeno je mjesto za odmor, s pogledom na prekrasnu okolinu. Samoodrživa je i pokreće se na sunčevu energiju.