Severina oduševila obožavatelje: ‘Završila sam snimanje albuma, datum izlaska je…’

Foto: Instagram/@severina
Foto: Instagram/@severina

Severina je najnovijom objavom na svom Instagram profilu oduševila sve svoje obožavatelje.

Pjevačica je objavila da je završila sa snimanjem najnovijeg albuma i da će uskoro ugledati svijetlo dana.

Njeni obožavatelji već dugo iščekuju njezine nove pjesme, tako da je u manje od dva sata skupila više od 25 tisuća likeova i 190 komentara, koji su uglavnom pozitivni.

“Divno mi je podijeliti s vama osjećaj da sam završila sa snimanjem albuma. U to ime evo i jedan #HALO selfie. Hvala svima koji ste me podržavali, s nestrpljenjem čekali i pisali ‘kad će?’, ljutkali se, ali uvijek pjesme traže svoje pravo vrijeme, nikad ja. A na pjesme se ne možete ljutiti. Pogotovo ne na ove koje sam sad snimila… Na albumu će se osim pjesama Kao, Otrove, Mrtav bez mene, Tutorial, Unaprijed gotovo i Magija, naći još 7 novih pjesama. Uskoro… Kroz desetak dana ću objaviti datum izlaska albuma…”, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj ima širok osmijeh.

Među komentarima mogu se naći poruke podrške i od Sevkinih prijateljica Karle Raić i Ive Radić ex Balaban koje su pjevačici poručile da jedva čekaju novi album.

Nakon ove objave malo je jasnije zašto se Severinu u posljednje vrijeme nije viđalo toliko u javnosti i što je bila manje aktivna na društvenim mrežama u posljednje vrijeme.