Škarica: Nagrada je poticaj da se razvijamo u svim segmentima poslovanja

Foto: LAST MINUTE RENT A CAR
Foto: LAST MINUTE RENT A CAR

Uoči turističke sezone, još jedno priznanje za hrvatski turizam. Hrvatsku rent-a-car uslugu najboljom na svijetu odabrali su zadovoljni korisnici.

Po izboru Svjetskog tour operatora TUI hrvatska rent-a-car agencija “Last minute rent a car” proglašena je najboljom na svijetu. U konkurenciji 100 globalnih partnera, nagradu TUI CARS AWARD za najbolju rent-a-car uslugu u 2017. godini splitska tvrtka Viator d.o.o. osvojila je treći put.

“Ova nagrada prvenstveno predstavlja priznanje za pružanje visoke kvalitete usluge korisnicima i ovim smo još jednom dokazali da je naša fokusiranost na pružanje najbolje usluge pravi put kojim idemo te isto tako predstavlja potvrdu višegodišnjeg uloženog rada, kontinuirane brige za korisnike i predanog angažmana cijelog tima Last minute rent a cara bez kojeg ne bi bilo moguće postići najveće standarde u kvaliteti usluge. Svakako ovakva nagrada je nešto dodatno što nas gura da nastavimo i da se dalje razvijamo i unaprijeđujemo u svim segmentima poslovanja”, istaknula je direktorica agencije “Last minute rent a car” Lidija Škarica.

Ispunjavajući visoka očekivanja gostiju, Viator se pozicionirao na svjetskoj sceni s 99,2 posto onih zadovoljnih, a među sugrađanima je prepoznatljiv po najboljoj usluzi, fleksibilnosti, velikoj floti luksuznih vozila te personaliziranom pristupu korisnicima.

“Naravno da smo sretni ponosni što smo po treći put prepoznati na međunarodnoj razini od strane renomiranog tour operatora TUI-a kao tvrtka koja pruža izvrsnu uslugu svoju korisnicima. Priznanje smo dobili jer smo ispunili visoka očekivanja korisnika, ali i samog partnera”, zaključila je Škarica.

Last minute rent a car u Hrvatskoj je prisutan deset godina, pokriva sve veće gradove, a prvi je izbor brojnim korisnicima.