Stan ispunjen hit bojom: Smaragdno zelena za vruće ljetne dane


Notice: Undefined index: full in /home/prvi/public_html/wp-includes/media.php on line 212

Notice: Undefined index: full in /home/prvi/public_html/wp-includes/media.php on line 213

Notice: Undefined index: full in /home/prvi/public_html/wp-includes/media.php on line 214

Notice: Undefined index: full in /home/prvi/public_html/wp-includes/media.php on line 215
Foto: instagram.com/ateliers.tristan.sagitta
Foto: instagram.com/ateliers.tristan.sagitta

Zagasita, smaragdna nijansa zelene, jedna je od boja koje će u prostor u tren oka unijeti eleganciju. Boja koja će sljedeće godine biti hit elegantnim je učinila zanimljiv stan u predgrađu Pariza.

Za neobičan dizajn zaslužan je francuski Atelier Sagitta koji je interijer ispunio snažnim karakterom, najprisutnijim u prostoru kuhinje.

Vlasnik stana, mladi umjetnički direktor zaposlen u glazbenoj industriji, u prostor je želio unijeti dozu originalnosti. Zbog toga je kuhinju pozicionirao u samo središte interijera, a arhitekti su u nju unijeli i veliki stol, s ciljem oslobađanja prostora u ostatku stana.

U nju su smjestili i velik kuhinjski otok i police istog dizajna. “Njihov identitet i oblik stvaraju divnu vezu između prostora i dodaju karakter sobama”, rekli su iz ureda.

Osim toga, kuhinjske elemente, strop i zidove obojili su istom nijansom zelene boje, a na to je utjecao i stan koji su prethodno uređivali u drugome dijelu Pariza.

U njemu je ova boja krasila zidove oko područja za kuhanje, no u novom su je projektu proširili na gotovo cijelu kuhinju, piše Dezeen.