Što vi mislite? 34-godišnjoj ženi govore da je prestara da bi postala majka

Foto: Kelly Sikkema/Unsplash
Foto: Kelly Sikkema/Unsplash

Jedna 34-godišnja žena iz Velike Britanije priznala je da joj je velika želja postati majka, no njezina obitelj i prijatelji smatraju da je prestara za tu ulogu.

“Sretno sam udana već cijelo desetljeće. Bili smo zajedno pet godina prije nego što smo se vjenčali. Sretni smo s našim kućnim ljubimcima, no voljela bih postati majka. No svaki put kada to spomenem svojim prijateljima i obitelji, njihova reakcija me rastuži. Svi misle da sam prestara za to budući da ću ovog ljeta napuniti 34 godine. To me jako rastužuje, no dio mene misli da sam možda nerazumna i da oni možda imaju pravo”, rekla je ova nesretna 34-godišnjakinja, piše The Sun.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Svoju je priču podijelila na jednoj stranici za roditelje, a druge žene pružile su joj podršku i poručile da je imati dijete u tridesetima danas normalna stvar i da su ljudi oko nje nerazumni.

“To je smiješno! Definitivno nisi prestara za majčinstvo. Ja sam svoje prvo dijete rodila s 33 godine i bila sam jedna od najmlađih majki u našoj grupi. Najstarija majka je imala 42 godine”, poručila je jedna majka.

Foto: Chris Benson/Unsplash
Foto: Chris Benson/Unsplash

Druga joj je poručila sljedeće: “Ove ću godine napuniti 30 godina i uopće nisam spremna za majčinstvo. Ako ću ikada imati djecu, to će biti u srednjim tridesetima ili čak i kasnije. Tako da nisi prestara. Znam puno sjajnih žena koje su prvi put rodile u četrdesetima i odlične su majke. Tvoja dob nema nikakve veze s tim hoćeš li biti dobra majka.”

“Svoje sam blizance rodila tjedan dana prije svog 43. rođendana i nisam bila najstarija u našoj grupi. Jedna je žena svoje drugo dijete rodila u 44. godini. Njezin stariji sin iz prethodne veze već je išao na fakultet”, poručila je treća.