Susret poznatih Hrvatica u Santa Barbari: Leona je otkrila jeftini trik za bijele zube

Foto: Instagram.com/modakomoda
Foto: Instagram.com/modakomoda

Voditeljica, producentica i modna blogerica Petra Nižetić Mastelić prije dvije godine preselila se u San Francisco, gdje se i udala za izabranika svog srca Frana Mastelića, koji tamo vodi građevinsku firmu.

U SAD-u također već četiri godine živi i glumica Leona Paraminski sa suprugom Tinom, a susret dviju poznatih Hrvatica dogodio se u Santa Barbari. 

Prema fotografijama s Instagrama, Petra i Leona uživale su u sunčanom gradu, a čak su bile i isto obučene. Obje su imale izbijeljene traperice i kratku crnu majicu, a Petra je otkrila i dio razgovora koje su vodile.

“Neke ljude sretneš s razlogom. Ono zbog čega sam susrela @leonaparaminski u Santa Barbari je to što ću od sada svaku večer prije spavanja ispirati zube 10 min kokosovim uljem kako bi bili bijeli i divni k’o njeni ? hvala prelijepa i inspirativna djevojko na pasti frutti di mare, francuskoj šansoni i udobnom kauču na razvlačenje ? jedino što ti ne mogu oprostiti što nas nisi odvela da kupimo magnete na Eden i Cruza”, napisala je Petra.