Pet stolnih ogledala za koja bismo dale zadnju kunu

Foto: Amazon
Foto: Amazon

Kada je riječ o nanošenju make-upa, ručna ogledala više nisu opcija.

Kako bi pripomogla svakodnevnoj make-up rutini žene 21. stoljeća, ova osvijetljena stolna ogledala dolaze u paketu s tehnologijom koja naglašava sve nesavršenosti i pomaže nam usavršiti make-up tehnike u visokoj kvaliteti, piše Glamourmagazine.co.uk.

Ako već trošimo stotine kuna na kozmetičke i make-up proizvode, zašto ne bismo digli svoju beauty igru na novu razinu i uložili u jedno od ovih pametnih ogledala.

Foto: Amazon.co.uk
Foto: Amazon.co.uk

Ruimio Suction Makeup Mirror 7X, £13.99, Amazon

Zahvaljujući ogledalu čija se baza okreće za 360 stupnjeva i svjetlu koje ga okružuje, izgledat ćete dobro iz svakog kuta. Osim toga, ovo ogledalo omogućuje povećanje od 7 puta, tako da se možete blisko upoznati sa svojim porama.

Foto: Amazon.co.uk
Foto: Amazon.co.uk

Broadcare Double Sided Cosmetic Mirror, £16.99, Amazon

Ovo ogledalo daje prirodnije svjetlo koje se lijepo raspršuje, a iznimno ga je lako koristiti. Svjetlo se lagano pali i gasi pomoću tipke, a napuniti ga možete putem USB-a. Ovo nas je ogledalo osvojilo svojim čvrstim, kompaktnim dizajnom koji ga čini lako prenosivim.

Foto: Simplehuman
Foto: Simplehuman

Simplehuman Sensor Mirror Pro Wide View, £299.99, Simplehuman

Iako vas cijena ovog ogledala može prestrašiti, ono može donijeti osvjetljenje doslovno bilo kojeg mjesta na svijetu. Ako idete na večeru pod svijećama, a želite i pod tim svjetlom izgledati besprijekorno, snimite ugođaj, a zatim sinkronizirajte mobitel s ogledalom i ono će prenijeti svjetlo sa slike.

Foto: Amazon.co.uk
Foto: Amazon.co.uk

Doxungo Creative 2-in-1 Make Up Mirror, £39.99, Amazon

Ovo ogledalo može na prvu izgledati poput običnog stolnog ogledala, no ako ga okrenemo horizontalno, postaje preslatka stolna lampa. Kao ogledalo, ima LED svjetlo oko rubova i touch screen kojim reguliramo jačinu svjetla. Osim toga, ako nađete savršeno osvjetljenje,  nudi opciju da ga spremite.

Foto: Amazon.co.uk
Foto: Amazon.co.uk

iHome Reversible Vanity Mirror, £149.99, Amazon

Ovo ogledalo sadrži zvučnike koji se putem bluetootha mogu spojiti na vaš mobitel i emitirati vaše najdraže pjesme. S jedne strane je normalno ogledalo, uokvireno LED svjetlom, a s druge ogledalo koje povećava i do 7 puta. Lako je prenosivo, a puni se putem USB-a.